22.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 2 avgusta, 2021

Šokantno! Migranta z nožem grozila dijaku gimnazije in prodajalki, ki je preprečila krajo

Kot kaže, se razmere v Bosni in Hercegovini, zlasti na njenem zahodu, vse bolj zaostrujejo. Migranti očitno ne poznajo več meja in grozijo. Tako so zabeležili grožnji dijaku ter prodajalki.

 

Kot poroča portal Biščani.net, so od sinoči v Bihać z vlakom prispeli novi migranti, ki so bili pred tem nastanjeni v Sarajevu. Čeprav so se domačini sprva veselili ponovnega odprtja proge, ki povezuje Bihać s centrom države, pa nihče ni pričakoval, da bo prav ta proga povzročila ogromno težav meščanom Bihaća, saj preko nje v mesto prihaja največ migrantov.

Po neuradni oceni je z vlakom samo sinoči prispelo v Bihać nekaj več kot trideset migrantov, kar pomeni več kot trideset novih problemov. Namreč, v zadnjih 48 urah so v Bihaću zabeležili dve grožnji s hladnim orožjem. Migranti so tako grozili prodajalki in to samo zato, ker je preprečila krajo. Grozili so tudi dijaku. Migranti naj bi se potikali tudi po eni od osnovnih šol in nato »zašli« v neko družinsko hišo, kaj so tam počeli, ni znano. Mnogi se sprašujejo, koliko časa bo to še trajalo. Po medsebojnih spopadih so sedaj tarče postali kar meščani. Čas pa bo pokazal, kako potrpežljivi so prebivalci Bihaća.

Bihać naj bi bil sicer le začasna postaja migrantov, ki nato nadaljujejo pot proti Sloveniji. In prav kmalu se lahko zgodi, da bodo “pogumneži” z noži prišli na slovensko ozemlje.

Zadnje novice

Sorodne vsebine