18.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 26 julija, 2021

So nevladne organizacije člen kriminalne združbe, ki Evropo naseljuje z migranti? Dokumenti to potrjujejo!

Kdor je te dni v živo spremljal dogajanje z ugrabitvijo slovenskega državljana s strani migrantov ob južni meji in se udeležil protestnega shoda v Črnomlju v podporo ljudem ob meji, je lahko videl, da je tokrat ljudem res dovolj. V strahu za svoja življenja se morajo obnašati kot v času vojne. Skrivajo otroke, se zaklepajo, tisti, ki živijo sami, trepetajo v strahu podnevi in ponoči.

Vlada Marjana Šarca pa se jim posmehuje. Zase so namreč poskrbeli z visokimi ograjami in načrtovanjem varovanih naselij. Medtem pa njihovi pomagači iz nevladnih organizacij nadaljujejo s svojim nezakonitim početjem. Vse več je namreč dokazov, da nekatere NVO sodelujejo v kriminalnih združbah, ki tihotapijo migrante v Evropo.

Že pred meseci smo poročali, da je tihotapljenje migrantov za nekatere nekaterih nevladne organizacije celo glavna dejavnost, posebej po morju z ladijskimi prevozi.

Varnostne agencije nekaterih držav so sredi velikega migrantskega vala spremljale pomorski promet in opazovale premike ladij v lasti ali najemu nevladnih organizacij: MOAS, Jugend Rettet, Save the Children, Proactiva Open Arms, Sea-Watch.org, Sea-Eye in Life Boat. Te nevladne organizacije se namreč v veliki meri ukvarjajo s tihotapljenjem migrantov preko Sredozemskega morja. Na tak način so izpred libijske in drugih obal v Evropo prepeljali na stotisoče ilegalnih migrantov, odtod reakcija Salvinija, Orbana in drugih.

Slovenske nevladne organizacije niso nobena izjema
Podobna katastrofa se dogaja tudi v Sloveniji. Nekatere “nevladne” organizacije migrantom z izgovorom, da jim bodo pomagale pri begu pred vojno in revščino, dajejo celo navodila o poti, o tem, kje naj prečkajo mejo, kako naj ravnajo ob srečanju s policisti, in jih s pomočjo oglaševanja, kot to počne Amnesty International, celo načrtno opogumljajo pri nezakonitih prehodih meje in gostovanju v socialnem sistemu evropskih držav.

Spodaj najdete podrobnosti in dokaze iz uradne evidence o vpletenosti v tihotapljenje migrantov s strani ene od nevladnih organizacij.

V zadnji migrantski krizi se je pokazalo, da poskuša slovenska bogata in privilegirana jet-set radikalna levica s pomočjo svojih plačancev iz “nevladnih” organizacij na vsak način uničiti slovenski narod in kulturo. V skladu s svojimi komunističnimi koreninami v migrantih ne vidijo človeških usod, temveč bodoče volivce. S promoviranjem t. i. multikulturalizma brez dovoljenja volivcev hočejo naseliti Slovenijo z migranti, jim po hitrem postopku podeliti državljanstva in vzgojiti novo volilno bazo. Udeležba na evropskih volitvah mora biti za vsakega Slovenca prvi znak upora proti poskusom uničenja slovenskega življa s strani radikalne levice!

M. V./Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine