30.1 C
Ljubljana
četrtek, 30 junija, 2022

So mlade, čedne, domoljubne, kulturni marksisti jih označujejo za radikalne. One se borijo proti feminizmu in multikulturalizmu, zaradi njih so levičarji na pomirjevalih

Ženski obraz (radikalne) desnice je čeden, svetlolas, sodobni feminizem in multikulturalizem obravnava kot grožnjo zahodni civilizaciji. In čeprav je v zvezi s tem neprijetno govoriti o videzu žensk, se v primeru visoko inteligentnih deklet na desnici temu ni mogoče izogniti.

Eva Vlaardingerbroek, filozofinja in članica stranke Forum za demokracijo, je na četrtem kongresu FvD dejala, da »sodobna feministka sploh ne čuti Evrope in evropskih vrednot«. Druga mlada in svetlolasa Nizozemka na tem seznamu je Ava Brighton, ki na svojem kanalu na You Tubu govori o »razbitih feministkah«, ki želijo uničiti moške.

Na svetu je vedno več njima podobnih. Tam je Kanadčanka Lauren Southern, ki objavlja posnetke z ulice, kjer se sooča s feministkami.  Tam sta sestri dvojčici Brittany (letos se je poročila z Martinom Sellnerjem, vodjo identitarnega gibanja v Avstriji) in Nicole Pettibone, rjavolaski, ki pravita, da prave ženskosti ni več, ker feministke spodbujajo ženske, naj postanejo možače.

Tam je vitka in lepa rusko-ameriška bela domoljubka Lana Lokteff, ki verjame, da se feminizem ne bo ustavil, dokler ne bo uničena zahodna civilizacija. Potem je tu še 19-letna Naomi Seibt, nemška vzhajajoča zvezda, ki jo je De Telegraaf predstavil kot »anti-Greto«. Tudi Seibtova je proti feminizmu. Meni, da ženske kvote v poslu niso potrebne oziroma so škodljive.

»Sodobne feministke zanikajo vse razlike med moškimi in ženskami,« je na kongresu FvD dejala Eva Vlaardingerbroek: »Gospodje v dvorani, a veste: če boste danes ženskam pridržali vrata, ste po mnenju sodobnih feministk seksistki.« In govorila o feministkah, ki svoja nasprotovanja moškim kažejo tako, da jim dlake rastejo pod pazduho.

Zato skrb za svoj videz pri desničarkah ni naključje.

Sorodne vsebine