17.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 15 aprila, 2024

Slovenska policija dveh nevarnih ilegalcev, ki sta včeraj po oboroženem spopadu s policijo pobegnila v Slovenijo, še ni prijela!

Na meji s Hrvaško je včeraj prišlo do oboroženega spopada med policijo in nasilnimi ilegalnimi migranti. Trojica zelo nevarnih ilegalcev je pobegnila: dva sta odšla v Slovenijo, za tretjim so se hrvaški policisti podali na lov. Slovenska policija pobeglih migratovdo tega trenutka  še ni prijela.

Včeraj in danes do tega trenutka so policisti novomeške policijske uprave pri ilegalnem prehodu državne meje na območju Bele krajine prijeli 48 oseb različnih državljanstev (Pakistan, Sirija, Alžirija, Jemen…). Zaenkrat še nismo potrdili, da sta med njimi tudi omenjena dva.”

Tak je namreč odgovor Policijske uprave Novo mesto na vprašanje, ali je policija dva migranta, ki sta pobegnila v Slovenijo, že prijela.

Preberite tudi: FOTO + VIDEO (IZ MINUTE V MINUTO) V streljanju na meji med policijo in ilegalnimi migranti je trojica zelo nevarnih ilegalcev pobegnila: dva sta odšla v Slovenijo, za tretjim so se hrvaški policisti podali na lov!

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine