18.8 C
Ljubljana
torek, 25 junija, 2024

Škotsko premierko politična korektnost stala položaja

Piše: Tanja Brkić (nova24tv.si)

Škotska levičarska, ultra prebujena ministrica Nicola Sturgeon je po skoraj 10 letih na položaju v sredo odstopila. V to je ni prisililo nič drugega kot njena “ultra prebujenost” in slepo zagovarjanje uničujoče ideologije, ki zanika znanost in biologijo, hkrati pa ruši ostale temeljne vrednote. Njena zadnja poteza, ko je želela obtoženega posiljevalca poslati v ženski zapor, saj se je ta identificiral kot ženska, pa je bila vrh ledene gore in poteza, s katero je “podpisala svojo obsodbo”. 

Škotska prva ministrica Nicola Sturgeon je postala obraz neuspeha svoje stranke. Namesto da bi obravnavala resnične skrbi svojih volivcev, je slepo zasledovala cilje skrajne levice. Morala je odstopiti. Njen politični propad pa je utripajoče rdeče opozorilo za vse levičarje, ki opuščajo zdrav razum in prikimavajo tem norim prebujenim ideologijam. Splošna javnost namreč zavrača skrajno levičarsko agendo, ki grozi, da bo uničila stoletja, celo tisočletja tradicije in vrednot, ki so v samem srcu zahodne civilizacije.

Decembra 2022 je vlada Sturgeonove sprejela zakon, ki dovoljuje vsakomur, starejšemu od 16 let, da se “samoidentificira” kot nasprotni spol brez zdravniške diagnoze. Odmev javnosti je vlado presenetil. Britanske feministke na desni in levi so opozorile na očitno, in sicer, da dovoljenje moškim, ki so se identificirali kot ženske, v prostore samo za ženske, kot so garderobe in zavetišča, bistveno ogroža varnost žensk in otrok na Škotskem. Britanski premier Rishi Sunak je vložil veto na predlog zakona o priznavanju spola. Toda kljub temu je Sturgeonova to potisnila naprej, čeprav so trpeli drugi kritični vidiki škotskega življenja. Izobraževanje, njena glavna prednostna naloga, se je poslabšalo. Ob koncu njenega mandata je razlika v dosežkih med bogatimi in revnimi otroki večja, kot je bila pred pandemijo koronavirusa. Čakalne dobe za zdravstveno varstvo so postale rekordne, smrti zaradi prepovedanih drog uhajajo izpod nadzora, podjetja pa so ohromila leta visokih davkov, novih predpisov in nizke rasti. V tem okolju padajočega življenjskega standarda in naraščajočih sporov pa je eksplodiral primer posiljevalca Adama Grahama.

Adam Graham je opravil tranzicijo spola in postal Isla Bryson. (Vir: Twittter)

Isla Bryson je bil nekoč Adam Graham, obsojeni posiljevalec. Pravosodni organi so ga spoznali za krivega dveh posilstev, enega leta 2016 in drugega leta 2019. Po obsodbi se je Graham kar naenkrat začel “identificirati” kot ženska, zato je Sturgeonova predlagala in podprla idejo, da ga pošljejo v ženski zapor. Posiljevalca v ženski zapor in to celo na oddelek mam in otrok. Seveda je njena odločitev sprožila zgražanje, nakar si je Sturgeonova premislila in Grahama vseeno poslala v moški zapor. Smešna razprava se je v parlamentu odvijala več tednov, ko se je Sturgeonova izogibala in otepala kakršnega koli priznanja Brysonovih prednostnih zaimkov in biološkega spola. Običajni Škoti in celo člani SNP so zavračali uporabo Sturgeonove prebujene vizije v resničnem svetu in v državi, ki se še vedno otepa pandemije – je bila to kaplja čez rob.

Nicolo Sturgeon je slepo podpiranje absurdne LGBTQ ideologije stalo službe. Škoti so imeli dovolj. (Foto: Twitter)

Dovolj je bilo te nore prebujenosti!
Običajni ljudje imajo dovolj tega, da jim pridigajo trdi levičarski ideologi, katerih ljubljene politike bi bile še pred desetletjem nepredstavljive. Ljudje danes lahko izbirajo, in sicer ne med “desnimi ali levimi”, temveč med “normalnimi ali norimi”. Škotom je očitno zmanjkalo potrpljenja za “nore”. Tako kot velika večina Američanov tudi Škoti ne želijo videti biološko moških posiljevalcev v ženskih zaporih. Ne želijo, da prebujeni skrajneži prevladujejo v vladi, univerzah, šolah, policiji in vseh drugih vidikih javnega življenja. Želijo videti obnovo normalnosti, tradicije in vrednot, ki so toliko generacij podpirale svobodni svet. Zagotovo je to odmeven poziv prebujeni levici, naj prične uporabljati zdrav razum, sicer ….

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine