16 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Škandalozno: Samo nekaj minut po objavi, da ne bo prispeval svojega podpisa za destruktivno nezaupnico, poslancu Desusa Simonoviču anonimni slaboumneži že grozijo!

Napisal: V. D.

Poslanec DeSUS Branko Simonovič je medijem poslal uradno izjavo, da se pod destruktivno “konstruktivno nezaupnico” koalicije KUL ne more podpisati. Kot kaže bo tako kandidat za mandatarja s strani KUL-a Karl Erjavec znotraj svoje poslanske skupine prejel le tri glasove.

Na spletu že škandalozna grožnje poslancu

Štirih glasov svojih poslancev Erjavec torej ne bo dobil. Obetajo se mu le trije, pa še to je vprašanje kako bodo ti glasovi veljali v parlamentu. “Obžalujem, da ni 43 glasov. Bo samo 42 podpisov podpore konstruktivni nezaupnici. Prepričan sem še vedno, da lahko uspe;” pa je dejal Erjavec. Za njegovo izjavo se najde lep slovenski pregovor: Sanja sv…. o koruzi!”
So se pa že začele grožnje poslancu Simonoviču, kateremu so že očitali črno gradnjo. tako so zapisali levičarski skrajneži, ki se skrivajo za imenom Anonymous: “Simonoviču priporočamo, da črno gradnjo nemudoma proda in se odseli v kak SDS-friendly kraj. Ni izdal Karla, izdal je svoj (o tem bi lahko debatirali) narod. Za vložitev nezaupnice ni potreben, cvrl se bo pa v peklu, glede na EMŠO, tudi relativno kmalu.”
Vsekakor bi morala policija ukrepati proti anonimnežu, ki tako “pogomno” grozi pod psevdonimom. Je bilo pa ob tem na spletu zaznati še nekaj bolj “zmernih” groženj načelnemu poslancu.

Poslanec Simonovič podal posebno izjavoPod predlog konstruktivne nezaupnice s kandidatom za novega predsednika vlade Karlom Erjavcem bodo podpise prispevali trije poslanci DeSUS, je v izjavi za medije sporočil vodja poslanske skupine Franc Jurša. Poslanec DeSUS Branko Simonovič pa je v pisni izjavi sporočil, da svojega podpisa pod predlog nezaupnice nikakor ne more prispevati.

Zadnje novice

Sorodne vsebine