17 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Širša javnost ne deli mnenja kolesarskih protestnikov: Po mnenju velike večine javnosti je vlada v boju proti epidemiji uspešna, ukrepe za zajezitev novega koronavirusa pa ocenjuje kot ustrezne!

Kot je pokazala javnomnenjska raziskava, ki jo je za Nova24TV izvedla agencija Parsifal, velika večina javnosti ocenjuje, da je vlada pri boju proti epidemiji novega koronavirusa uspešna, prav tako velika večina javnosti meni, da so ukrepi za zajezitev širjenja virusa ustrezni. Raziskava je bila izvedena med 6. in 8. majem, vanjo pa je bilo zajetih 776 anketirancev.

 

Kljub petkovim protivladnim protestom, na katere je strankam LMŠ, Levica in SD uspelo po podatkih policije pripeljati 5.500 kolesarjev in drugih, širša javnost z njimi ne deli njihovega nezadovoljstva. Kot je pokazala javnomnenjska raziskava, ki jo je med 6. majem in 8. majem za Nova24TV izvedla agencija Parsifal SC, velika večina javnosti ocenjuje, da je vlada pri boju proti epidemiji novega koronavirusa uspešna, prav tako velika večina javnosti meni, da so ukrepi za zajezitev širjenja virusa ustrezni.

Vlada Janeza Janše v boju proti epidemiji novega koronavirusa po mnenju javnosti uspešna
Velika večina, kar 84,4 odstotka anketiranih meni, da je slovenska vlada v boju proti epidemiji koronavirusa uspešna, pri čemer sta združeni oceni zelo uspešna in uspešna. Da ni uspešna, meni 13,3 odstotka anketiranih, kjer sta združeni oceni neuspešna in zelo neuspešna.

Več si lahko preberete TUKAJ.

…………….

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine