16.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Sindikat policistov nad Šarčeve laži: Če premier in vlada prevarata policiste, se upravičeno sprašujemo, koliko fig v žepu imajo pri dajanju »zagotovil« in »obljub« svojim državljanom!

»Predsednik vlade je ob včerajšnjem odzivu glede ugrabitve zavajal javnost, da je vlada policistom zagotovila 15 milijonov evrov. ‘Pozabil’ je očitno, da je ta ista vlada policistom takoj vzela 3 milijone za plačilo svojih obveznosti,« je na družbenem omrežju Facebook zapisal Sindikat policistov Slovenije.

Spomnimo. Predsednik vlade Marjan Šarec se je na dogajanje v zvezi z migrantsko ugrabitvijo Mirka Moravca odzval v izjavi za medije ob neformalnem srečanju voditeljev držav članic EU v romunskem Sibiuu. Poudaril je, da se ukrepi za varovanje meje sprejemajo. Spomnil je, da je vlada zagotovila dodatnih 15 milijonov evrov za varovanje schengenske meje.

Sindikat policistov Slovenije ga je hitro postavil na laž. Zapis objavljamo v celoti:

»Predsednik vlade je ob včerajšnjem odzivu glede ugrabitve zavajal javnost, da je vlada policistom zagotovila 15 milijonov evrov. ‘Pozabil’ je očitno, da je ta ista vlada policistom takoj vzela 3 milijone za plačilo svojih obveznosti. Glede na dosedanja zavajanja MNZ in vlade policisti razumemo zaskrbljenost lokalnega prebivalstva, saj zagotovilom ministra Poklukarja in predsednika vlade preprosto ne morejo verjeti. Če vlada na takšen subtilen način prevara policiste kot svoje zaposlene, se upravičeno sprašujemo, koliko fig v žepu imajo pri dajanju ‘zagotovil’ in ‘obljub’ svojim državljanom.«

Zadnje novice

Sorodne vsebine