16.6 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Sedaj tudi uradno potrjeno: slovenski policisti prijeli prijavo napada na 11-letno deklico, v katero so migranti metali kamne!

Slovenski policisti so potrdili, da so v četrtek popoldne dobili prijavo napada na 11-letno deklico, v katero naj bi migranti metali kamne. Poročali smo namreč, da se je deklica čez Žabovco vračala domov s kolesom. Pri mostu je bila skupina migrantov. Začeli so jo obmetavati s kamenjem in jo dvakrat zadeli v roko. Deklica je zbežala k prijateljici, njeni starši pa so poklicali policijo. Na žalost policisti ilegalnih migrantov niso več našli. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

 

Informacijo smo preverili tudi na PU Koper, kjer so nam potrdili, da so prejeli prijavo tega napada: “Včeraj popoldan smo dobili prijavo, da se je 11-letna deklica peljala s kolesom od Ilirske Bistrice proti Dol. Zemonu, ko je ob 14.40 uri na mostu čez reko Reko slišala glasove. Na mostu naj bi se ustavila in v reki videla več oseb, ki naj bi začeli kričati nanjo, nato pa vanjo metali kamenje. En kamen jo je zadel v roko, zato se je ustrašila in zapeljala nazaj proti Il. Bistrici.”

Policisti so takoj po prejeti prijavi, ki je bila približno 20 minut po opisanem dogodku, pregledali celotno širše območje, tudi s pomočjo službenega psa, vendar niso odkrili oseb, ki bi jih lahko povezali s tem dogodkom. “Postavljene so bili tudi zasede, vendar osebe niso bile izsledene. Tudi ostali domačini, ki so bili v bližini, jih niso videli. Danes ilirskobistriški policisti preverjajo zadevo naprej. Opravili bodo še razgovor z deklico in njenimi starši. Za enkrat tega dogodka nismo mogli potrditi.”

Zadnje novice

Sorodne vsebine