18.1 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

Sedaj je znano, kako se na RTV Slovenija deli davkoplačevalski denar! Toliko denarnih dodatkov so na račun medijskih zavajanj dobili izbrani RTV voditelji!

Pa smo jih dobili! Podatke RTV Slovenija, ki potrjujejo navedbe naših virov, da je Igor Kadunc, generalni direktor javne televizijske hiše RTV Slovenija proračunska sredstva delil izbranim novinarjem. Kot piškotke, oziroma dodatke.

 

Pri tem ne gre pozabiti, da je sta Erika Žnidaršič in Nataša Markovič na vrhuncu prvega vala koronavirusa enostransko prikazovali vladne nakupe zaščitne opreme in ustvarjali oddaje, v katerih besede tistih, ki bi obrazložili, kako so nakupi potekali, niso bile slišane.

K podatkom so zapisali: “Dodatki izhajajo iz obsega in narave dela in so izplačani v skladu z zakonskimi določili. Kot je razvidno iz tabele, je Erika Žnidaršič prejela dodatke za delo prek polnega delovnega časa (januar), za delo v izrednih razmerah po KPJS (v marcu in aprilu) in dodatek po 71. členu interventnega zakona (v aprilu) ter nočni dodatek v aprilu in dodatek na državni praznik, prav tako v mesecu aprilu. Nataša Markovič je prejela dodatek za delo v izrednih razmerah po KPJS (marca in aprila) in dodatek po 71. členu interventnega zakona (aprila), nočni dodatek, dodatek na državni praznik in dodatek na nedeljsko delo (vse v aprilu). Dejan Ladika pa je marca in aprila prejel dodatek za delo v izrednih razmerah po KPJS in dodatek po 71. členu interventnega zakona (aprila), marca pa je prejel še dodatek za delo v neenakomernem razporejenem delovnem času.”

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine