2.9 C
Ljubljana
četrtek, 8 decembra, 2022

“Še pred smrtjo je doživljal umazane pritiske prav omenjene hijene!” Nekdanji tržiški župan ostro o Bratuškovi, ki gre v DZ preko trupla!

Piše: E.M.

Franc Kramar, poslanec stranke SAB je po težki bolezni umrl v 61. letu starosti. Kot ga je opisal nekdanji župan Tržiča Pavle Rupar je s preudarno besedo zastopal svoja stališča.

“Franc Kramar je bil moj kolega! Sočasno sva bila župana, on Bohinja, jaz Tržiča. Nikdar in nikoli se ni spuščal v konflikte, vedno je s preudarno besedo zastopal svoja stališča, svoj prav! Ko je bil na listi “pokvarjene” Bratuškove že izvoljen je ugotovil, da je na napačni listi, z napačnimi ljudmi! Zato se jim je upiral do smrti! Še pred smrtjo je doživljal umazane pritiske prav omenjene hijene, k njemu so hodili po podpise, čeprav osebno dvomim, da ga je res dal,” ja zapisal nekdanji župan Tržiča Pavel Rupar.

“Bil je borec, zlorabam in njej in tudi drugim v SAB se ni nikoli podredil! Zato upravičeno napišem, da je ženska (Alenka Bratušek op.a.) njegovega odhoda močno razveselila, enako lahko trdim za druge pokvarjence na levici! Čeprav za to nimajo niti en glas več je veselje teh pokvarjencev veliko, če drugega ne, bo skupaj z ostalo drhaljo še bolj nagajala vladi in Janši, kot je lahko doslej!”

“Dragi prijatelj Franc, ni nas malo, ki se s spoštovanjem do tebe in in z žalostjo poslavljamo od tebe! Pošten si bil, vem, da bo Bog pravičen sodnik! Potiho, čisto potiho le opozori kdaj tvojo naslednico v Državnem zboru, da karma ni izmišljen pojav in da se tisti, ki se zadnji smeje, se vedno najslajše. Počivaj v miru!” je še zapisal Rupar.

Izrazom sožalja se pridružujemo tudi v našem uredništvu!

Vir: eMaribor

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine