12.8 C
Ljubljana
četrtek, 13 junija, 2024

Še en primer sistemske diskriminacije: PayPal blokiral možnost nakazil na račun Društva za promocijo tradicionalnih vrednot

Piše: G. B.  

»PayPal je blokiral Društvo za promocijo tradicionalnih vrednot. Sredstev preko Paypala ne moremo več zbirati, njihova odločitev pa je dokončna. To je politična odločitev in še en segment v seriji drugorazrednosti,« so preko twitterja sporočili Rumeni jopiči. 

Gre torej za še en primer globalne sistemske diskriminacije, ki poteka preko enostranskega zapiranja bančnih računov, preprečevanja financiranja s prostovoljnimi prispevki, pa tudi blokado ne-levičarskih organizacij na družbenih omrežjih.

»Ta organiziran pregon drugače mislečih je koordiniran in se dogaja iz Slovenije. Ljudje, ki se ne borijo za svoje vrednote, ampak v zavetju teme sabotirajo trud drugih ljudi, so resnična nevarnost za našo svobodo in demokracijo,« je dogodek preko twitterja komentiral publicist Tomaž Štih.

Očitno je šlo torej za organizirane prijave in tega bo po referendumu o vodah vse več, saj so levičarski aktivisti po veliki zmagi dobili krila.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine