11.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 12 aprila, 2021

SDS preko donacij zbrala že skoraj 90 tisoč evrov!

Slovenska demokratska stranka (SDS) je do včeraj od 1.256 donatorjev prejela dobrih 87 tisoč evrov, so sporočili iz stranke.

 

Donacije največji opozicijski stranki še kar prihajajo. Do zdaj jih je na svoj transakcijski račun prejela že skoraj 90 tisoč evrov.

Zanimivo je sicer, da se število donatorjev in vsota donacij poveča, kadar pride do hujših medijskih napadov na stranko. Eden takšnih se je zgodil včeraj, ko so nekateri mainstream mediji napadli SDS s tem, da so jo povezali z otroško pornografijo, ki naj bi jo posedoval eden od kandidatov za poslanca. Izkazalo se je, da je šlo za nekdanjega kandidata, ki je od kandidature že odstopil, kar pa so mediji zamolčali. Zato je mogoče pričakovati, da se bo v prihodnjih dneh številka doniranih sredstev precej dvignila, kar pa zelo moti predvsem izrojeno levico.

Naj ob tem še enkrat spomnimo, da so se v prvi polovici januarja, ko je medijski mainstream uprizoril medijski linč največje opozicijske stranke in njenega predsednika Janeza Janše, ljudje na družbenih omrežjih spontano organizirali in začeli z donatorsko akcijo.

Donirate lahko TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine