17.2 C
Ljubljana
četrtek, 21 septembra, 2023

(SATIRA) Skrivnost Golobove nove fotografije pojasnjena, naši viri so povedali tole…

Piše: Mravljisce.si

Včeraj so mediji poročali o obisku slovenskega premierja Roberta Goloba v evropskem parlamentu ter njegovem srečanju z vodstvom parlamenta. 

No, viri pa so nas najprej opozorili, da na promocijski fotografiji, ki napoveduje omenjeni dogodek, slovenski premier deluje nekam zelo mlad:

 

Povedano drugače: na vsaki novi fotografiji Golob izgleda mlajši in mlajši. Vsaj tako je videti na uradnih fotografijah Vlade RS. Zato nas je najprej zanimalo, kakšne kreme uporablja predsednik vlade, če si že pričeske noče urediti.

No, viri z vlade so nam nato sporočili: “Pravilno ste opazili, da se naš predsednik vlade mlajša. Kot pravi, je vodenje vlade prevzel nekoliko prestar, zato je zadnje čase tožil, da je hudo utrujen, saj mu živce in lase dodatno kravžljajo hudobni janšisti. Zato smo mu predlagali postopno pomlajevanje, s čimer bo v roku šestih mesecev postal tako mladosten kot v času, ko je bil še državni sekretar na ministrstvo za gospodarstvo, to je bilo leta 1999. Na žalost ne moremo izdati vseh podrobnosti, saj gre za tajen projekt z imenom Dorian Gray.”

Več TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine