9 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

Šarčeva vlada za pranje možganov fantom o “preseganju stereotipov” namenila 50 tisoč evrov

Nov dan, nov projekt vlade Marjana Šarca, s katerim želijo še dodatno prati možgane. Tokrat je orwellovsko zveneče ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti objavilo javni razpis za sofinanciranje projektov s področja enakosti žensk in moških za leto 2019, s katerim želijo opozoriti na “nasilje med zmenkanjem” in se posvetiti “delu s fanti za preseganje sterotipov”. Zveni znano?

Jasno je, da gre pri javnem razpisu, vrednem 50 tisoč evrov, za še en način financiranja levo-liberalnih prisklednikov v nevladnih organizacijah. Da obstaja že v osnovi konflikt med tako imenovanimi nevladnimi organizacijami, ki od države prejemajo denar, in dejstvom, da si še vedno pravijo “nevladne”, je nekaj, kar ne moti ne nevladnikov ne levičarske vlade Marjana Šarca.

Mogoče se lahko vprašamo, ali je temu namenjen razpis, katerega predmet naj bi bilo ravno delo s fanti za preseganje stereotipov, tudi posledica raznih mizoginih izjav o ženskah s strani nekoč bojda komika – danes premierja Šarca.

 

Celoten članek je dostopen tu.

Zadnje novice

Sorodne vsebine