11.1 C
Ljubljana
sobota, 24 februarja, 2024

Saj ni res, pa vendar je: Mariborčanom v poštne nabiralnike brošura, ki dela reklamo za islam

»Slovenke in Slovenci. Muslimanska propaganda je na pohodu, tudi pri nas. Ko se nihče drug ne zgane v smeri spoštovanja slovenskih korenin in slovenstva, dobi zagon nasprotje. Poglejte, kaj dobivamo te dni Mariborčani v svoje poštne nabiralnike,« je na Twitterju zapisal Zvone Zinrajh.

 

S fotografije je razvidno, da gre za reklamni, pravzaprav propagandni material, ki prikazuje islam na pozitiven način. Zanimivo je, da smo te brošure dobili tudi v uredništvo Demokracije, dobili pa smo jih na knjižnem sejmu. Zadnje mesece so jih veliko delili predvsem po stojnicah, ki jih je islamska skupnost postavljala na vidna mesta, vendar očitno ni bilo pravega zanimanja, zato so začeli propagandne brošure pošiljati kar po pošti.

Presenetljivo? Niti ne. V zadnjih treh letih, odkar se je pojavil prvi večji migrantski val in odkar mediji (seveda ne režimski) izčrpno poročajo o zablodah lažne multikulturnosti (vključno s terorističnimi dejanji, v katerih so storilci praviloma muslimani), je očitno tudi islamska skupnost krenila v propagandno ofenzivo. Sedaj skušajo Slovence na lep način prepričati, da islam ni zlo. No, včasih pa se kateri od avtorjev propagande tudi spozabi, tako kot se je septembra lani spozabil tajnik islamske skupnosti in Jankovićev mestni svetnik Nevzet Porić, ko je odkrito in jezno dejal, da si bodo zapomnili tiste, ki so ovirali gradnjo džamije.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine