23.8 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

Saj ni res, pa je: ZRC SAZU, zlorabljen v levičarske politikantske namene, z novodobno jogurtno revolucijo proti državnemu svetniku Matjažu Gamsu!

Se še spomnite, ko smo pred kratkim pisali o posvetu v Državnem svetu RS o rodnosti? Izhodišča je predstavil državni svetnik Matjaž Gams, ki pa se je s svojimi stališči močno zameril izrojeni levici, ki ima svoje prste praktično v celotnem slovenskem visokošolskem sistemu ter raziskovalni dejavnosti.

Ne samo, da so se zagovorniki izrojenega levičarstva v zadnjem času spravili celo na slovenski jezik in na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani začeli uvajati bizarne novosti, ki naj bi pripomogle k preseganju spolne delitve, pač pa so začeli zganjati tudi totalen teror proti vsem tistim, ki si v javnosti upajo povedati resnico. Med »grešniki«, ki so jih nabili na pranger, se je znašel tudi dr. Matjaž Gams, sicer doktor znanosti s področja računalništva. Njegov nastop v Državnem svetu RS je očitno močno užalil s strani Sorosovega imperija ter tudi slovenske države plačane levičarska »veličanstva«, ki bi rada sprožila tako rekoč kulturno revolucijo z »izumi«, kot je denimo teorija spola.

Zakaj to pišemo? V teh dneh je namreč svojo izjavo o Gamsovem nastopu predstavil tudi Znanstveno-raziskovalni center (ZRC) Slovenske akademije znanosti in umetnosti (SAZU), torej prvovrstne elitne slovenske akademske ustanove, ki bi morala najbolj paziti na svoj ugled ter ugled države, navsezadnje se tudi financira iz javnih sredstev. In kaj je zmotilo ZRS SAZU, ki ga že dolgo časa vodi zagrizen levičar dr. Oto Luthar? Državni svet Republike Slovenije je namreč 24. maja 2018 organiziral posvet z naslovom »Kako preprečiti izumiranje slovenskega naroda?«, na katerem je svoj prispevek predstavil tudi prof. dr. Matjaž Gams, predstavnik raziskovalne dejavnosti. Med vzroki za »zaton Slovencev« je navedel tudi emancipacijo žensk in spolnih manjšin, temeljna načela znanosti pa tako zamenjal za govorico spolne in rasne diskriminacije. »S tem ni izgubil samo zaupanja raziskovalk in raziskovalcev, temveč tudi možnost za zastopanje kateregakoli drugega funkcionalnega ali teritorialnega interesa državljank in državljanov Republike Slovenije. Glede na to na ZRC SAZU pričakujemo, da bo prof. dr. Gams zastopanje interesov raziskovalne skupnosti prepustil drugemu predstavniku ali predstavnici,« je zapisal direktor ZRC Luthar.

Povedano drugače: zaradi mnenja, ki ni všeč izrojeni levici, sedaj dr. Luthar hoče izvesti lustracijo predstavnika znanosti v Državnem svetu RS. In vse to samo zato, ker je dr. Gams uporabil »politično nekorektna« stališča, kar seveda še zdaleč ni všeč novodobnim revolucionarjem. Se torej znova začenjajo t. i. vseslovenske »spontane« vstaje iz leta 2012, ki so v marsičem močno spominjale na jogurtno revolucijo konec osemdesetih let v Srbiji, ko je »vodž« Slobodan Milošević s svojimi oprodami rušil neubogljiva partijska ter republiška oz. pokrajinska vodstva? Kot je znano, je Milošević preko propagandnih pritiskov močno pritiskal in mnoge funkcionarje prisilil k odstopu. Očitno se ta vzorec sedaj širi v Slovenijo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine