7.6 C
Ljubljana
sobota, 24 februarja, 2024

“Rjuharice” tudi v slovenskem turističnem biseru – Blejskem jezeru, na Bledu pa muslimani že kar sredi ceste opravljajo molitev

Bralec nam je poslal fotografije kopalke v Blejskem jezeru. Te ne bi bile nič nenavadnega, če plavalka sredi poletne vročine ne bi nosila burkinija – islamskega oblačila za plavanje v javnosti, poroča Nova24TV.

Nedavno smo poročali, da so turisti z Bližnjega vzhoda preplavili terme in bazene, v katerih so se ženske kopale v islamskih oblačilih, imenovanih burkini. Dogodek v Termah Vivat je sprožil nemalo zgražanja, saj so v vodstvu term avtorju objave na Facebooku grozili celo s tožbo, pestro je bilo tudi na bazenu v Domžalah, kjer so obiskovalci jezno reagirali na žensko v modrem burkiniju in od nje zahtevali, naj se odstrani, saj pravila kopanja veljajo za vse enako. Pa tega ni storila.

Tokrat nam je bralec poslal fotografije ženske v burkiniju, ki se je odločila zaplavati v enem najlepših jezer in simbolu slovenskega turizma – Blejskemu jezeru. Podrobnejšega poteka dogajanja nam ni opisal, vendar fotografija govori sama zase.

Sicer je Bled postal znan kot kraj, kjer muslimani kar sredi ceste opravljajo molitev (TUKAJ).

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine