7.7 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

Reševanje tovariša Jerneja: razvpiti Marko Crnkovič napadel Nova24TV, ker je obsodila Štromajerja: “Opravičite se vi njemu, ignoranti zateženi!”

Po Sloveniji še vedno odmeva vulgaren in žaljiv izpad državnega sekretarja MIZŠ Jerneja Štromajerja, a ta je v nekaterih izmed bolj skrajnih levičarjev našel podporo za svoje izražanje. Tako se je oglasil Marko Crnkovič, ki je spletni portal Nova24TV, na katerem smo o izpadu poročali med prvimi, opisal kar kot „pokvarjene tercialke.“ Kljub temu so o izpadu tekom včerajšnjega dne poročali številni, tudi režimski, mediji, na spletnem portalu Siol.net pa so pripravili tudi anketo, v kateri je skoraj 80 odstotkov sodelujočih izrazilo mnenje, da bi moral Štromajer s svoje funkcije odstopiti.

 

Namesto, da bi državni sekretar na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport Jernej Štromajer Slovenkam in Slovencem voščil blagoslovljene božične praznike ali pa vsaj vesel božič je napisal kar: “Vesel božič, umazane živali!” S tem voščilom je nedvomno dal vedeti, da se požvižga na pomen tradicionalnega krščanskega praznika, ki ga praznujemo kot spomin na rojstvo Jezusa Kristusa. Njegova objava je takoj sprožila val zgražanja, ljudje pa ob tem enotni, kot že dolgo ne, menijo, da bi moral Štromajer takoj zapustiti svojo funkcijo, sicer bi ga morali nadrejeni takoj umakniti. Vprašanje je tudi, kaj ob tem menita minister Jernej Pikalo in predsednik vlade Marjan Šarec.

Ker smo poročali o Štromajerjevem vulgarnem izpadu, se je Crnkovič spravil kar na Nova24TV!
Na spletnem portalu Nova24TV smo med prvimi poročali o vulgarnem izpadu Štromajerja, nad katerim pa se, kot kaže, niso vsi zgražali. Znano je, da mnogi skrajni levičarji v Sloveniji naravnost sovražijo katolike in v vsem tem podpirajo Štromajerja, Marko Crnkovič pa se je ob tem spravil kar na naš medij. Na Twitterju je namreč zapisal: “Kakšne pokvarjene tercialke so na Nova24TV, da ne omenijo, od kod je citat, ki ga je Jernej Štromajer oporabil kot čestitko. Mar bi vsaj na tem zgradili teorijo, če že mislijo, da se mu štos pač ni posrečil. Prvi v službi neresnicoljubnosti!”

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine