-2.4 C
Ljubljana
sobota, 28 januarja, 2023

Razvpiti kandidat za mariborskega župana Saša Arsenovič, ki naj bi natakarju odgriznil del prsta, se je medijem zlagal, da je to storil v silobranu – demantira ga medicinska dokumentacija

Ob dejstvu, da je sedanji mariborski župan Andrej Fištravec, ki se poteguje za nov mandat, tako rekoč že avtsajder, je tranzicijska levica poslala v boj »mariborskega Jankovića« Sašo Arsenoviča, ki kandidira s pomočjo SMC, njegova naloga pa naj bi bila preprečiti zmago Franca Kanglerja, ki mu ankete kažejo najbolje.

 

O Arsenoviču so nekateri mediji, med drugim tudi Demokracija, že večkrat poročali, da gre za zelo spornega kandidata, sedaj pa je v javnost pricurljala še informacija, da je razvpiti županski kandidat pred leti hudo poškodoval natakarja. O tem so, zanimivo, poročali tudi režimski mediji, ki pa so Arsenoviča vzeli v bran.

Pop TV pa je včeraj izčrpno poročala o omenjenem incidentu, v katerem je Arsenovič natakarju odgriznil del prsta (prispevek si lahko v celoti preberete TUKAJ), pri čemer se je Arsenovič izmotaval, da je to storil v silobranu. Incident se je zgodil na novo leto (oz. silvestrsko noč) leta 1999.

Naši viri pa so nas danes obvestili, da je Arsenovičeva trditev, da se je le branil, laž. Češ, trdil je, da je prst svojemu zaposlenemu odgriznil v silobranu. »Enako je trdil njegov neimenovani prijatelj. S čim bi mu ga naj torej odgriznil? Z očesom?« se sprašuje naš vir, ki opozarja tudi na medicinsko dokumentacijo. Iz nje izhaja, da je bil njegov zaposleni deležen še najmanj enega ugriza v hrbet – med lopatice. »Tako, da je popolnoma jasno, da je grizel, a ne iz silobrana. Natakar je bil hospitaliziran s poškodbami na obrazu in drugje in z odgriznjenim delom prsta. Zaradi tega je utrpel psihološke težave in travme,« meni naš vir, ki tako trdi, da se je Arsenovič očitno lagal. »Eden od vpletenih je tako bil pretepen in z odgriznjenim prstom, drugi pa ni bil poškodovan in normalno vidi. Dokumentacija pove vse.«

Spodaj objavljamo medicinsko dokumentacijo, ki postavlja Arsenoviča na laž. Osebne podatke žrtve smo zabrisali in jih hranimo v uredništvu.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine