10 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

Razkrivamo, kaj je Nataša H., »prijateljica« Marjana Šarca, počela na TV Slovenija in kako je v letu dni zaslužila 40.000 evrov

Ko je Požareport objavil podatek, da je Nataša H. prek svoje agencije Naba, posredovanje hostes in organiziranje prireditev, s. p., leta 2007 in 2008 samo prek javnega zavoda RTV Slovenija zaslužila dobrih 40 tisoč evrov, so se mnogi vprašali, kaj je počela. No, za oddajo Hri-bar je zbirala primerne mladeniče in dekleta.

Zadnje dni lahko spremljamo afero Marjana Šarca, ki naj bi prek državnega sekretarja za nacionalno varnost Damirja Črnčeca in šefa Sove Rajka Kozmelja skrivnostni Nataši H. uredil službo v Sovi in tako zlorabil svoj položaj. Vmes je prišlo na dan, da je Nataša H. prek svoje agencije Naba prejemala denar tudi od nacionalne televizije. Vprašanje, ki se je postavilo tudi na družbenih omrežjih, je bilo, kaj je počela.

Eden od ustvarjalcev oddaje je na družbenem omrežju Twitter pojasnil, da je bila Nataša H. v oddaji Hri-bar najprej ena od statistk, nekaj let kasneje pa »se je s firmo prijavila na razpis in kot najcenejša dobila organizacijo publike za eno sezono«. Povedano drugače: zbirala je mladeniče in mladenke, da so sedeli med snemanjem oddaje in na znak ploskali.

Zadnje novice

Sorodne vsebine