14.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 17 maja, 2021

Psihopatski učitelji že začeli maltretirati tiste učence, ki so izjavili, da ne bodo prišli na »podnebne proteste«

Po svetu se v histeričnem vzdušju danes začenjajo protesti vernikov v podnebne spremembe in globalno segrevanje. V Sloveniji Mladi za podnebno pravičnost protest napovedujejo za 27. september.

Hkrati z začetkom protestov iz sveta prihajajo grozljive informacije o psihopatskih učiteljih, ki so začeli z maltretiranjem tistih učencev, ki so dejali, da jih na proteste ne bo.

Kot poroča Berliner (TUKAJ), je 11-letni učenec v neki šoli v Nemčiji vprašal učiteljico, ali mora res sodelovati na protestih. V tistem času ima namreč pouk klavirja, ki ga ne bi želel zamuditi. Nato se je začelo.

Čeprav je uradno sodelovanje na protestih stvar svobodne volje, je učiteljica prisilila 11-letnika, da se je postavil pred razred. Učiteljica se je postavila pred njega in mu tik ob obrazu dejala: »Če ti ni mar za tvojo prihodnost, potem seveda ni treba iti tja.«

Oče nesrečnega osramočenega dečka se je vprašal, kdo za vraga je učiteljica, ki si domišlja, da lahko grozi sinu in pritiska nanj. Učiteljica je namreč potem, ko je opravila z učencem, drugim v razredu dejala: »Sodelujte v podnebni stavki, drugače boste nepomembni.«

Zadnje novice

Sorodne vsebine