10 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

V novi Demokraciji preberite: Protesti so samo izgovor za uničenje zahodne civilizacije

Leve liberalne elite skušajo zrušiti zahodno civilizacijo. Hinavsko zavzemanje za »črna življenja« je samo izgovor za dosego političnih ciljev. Priče smo množičnemu uničevanju spomenikov in kulturne dediščine Zahoda. Globalisti proteste izvažajo tudi na druge celine. Skrajni čas je, da leve liberalne teroriste ustavimo.

V Združenih državah Amerike že več kot tri tedne traja kaos, s pomočjo katerega skušajo leve liberalne elite sesuti zahodno civilizacijo. Povod ali bolje rečeno izgovor za spodbujanje kaosa je smrt drobnega kriminalca Georgea Floyda med policijskim postopkom. George Floyd, ki je bil po rodu iz Teksasa, je imel dolgo vrsto obsodb za nasilništvo, tatvine, preprodajo mamil in končno za oborožen rop, v katerem je s pištolo grozil nosečnici (temnopolti). Po prestanem zaporu se je preselil v Minneapolis. Usodnega dne je skušal unovčiti ponarejen bankovec, med postopkom pa se je pod vplivom mamil upiral policiji, zato so ga policisti podrli na tla, eden pa mu je pokleknil na vrat. Floyd je padel v komo in med prevozom v bolnišnico umrl. Vsi štirje policisti so v zaporu in čakajo na sojenje zaradi umora.

Sistemski rasizem je laž

Zadeva je torej v rokah sodstva, ki naj odloči, ali sta bila uporaba sile in postopek nasploh protizakonita. Vendar pa so leve liberalne elite, ki skušajo uničiti zahodno civilizacijo, dogodek uporabile za svoje namene. S pomočjo medijev, uličnih politikantov, nevladnih organizacij in »internetnih aktivističnih brigad« so dogodek potencirali čez vse meje. Iz pokojnega Floyda so ustvarili tako rekoč ikono boja za pravice črncev, ki je »večji od Martina Luthra Kinga (sic)« in »žrtev sistemskega rasizma«. Govoriti o sistemskem rasizmu v ZDA, državi, v kateri so imeli črnega predsednika, ministre, načelnika generalštaba, v kateri imajo črne senatorje in poslance tako na zvezni kot lokalni ravni, župane, sodnike, univerzitetne profesorje, policijske šefe, šerife, tožilce, vojaške generale, televizijke voditelje, poslovneže, milijarderje in milijonarje, zdravnike, učitelje, novinarje, je seveda popolna laž. Vendar pa se lepo sliši za vse zgube, ki krivijo vse okoli sebe za svoje lastno neuspešno življenje in za slabe odločitve, ki so jih sprejeli. In v 330-milijonskih ZDA takšnih seveda ne manjka in jih je tudi zelo lahko podžgati.

(Celoten članek si preberite v novi številki revije Demokracija.)

Zadnje novice

Sorodne vsebine