6.4 C
Ljubljana
četrtek, 23 septembra, 2021

Protesti so samo izgovor za uničenje zahodne civilizacije

Leve liberalne elite skušajo zrušiti zahodno civilizacijo. Hinavsko zavzemanje za »črna življenja« je samo izgovor za dosego političnih ciljev. Priče smo množičnemu uničevanju spomenikov in kulturne dediščine Zahoda. Globalisti proteste izvažajo tudi na druge celine. Skrajni čas je, da leve liberalne teroriste ustavimo.

V Združenih državah Amerike že več kot tri tedne traja kaos, s pomočjo katerega skušajo leve liberalne elite sesuti zahodno civilizacijo. Povod ali bolje rečeno izgovor za spodbujanje kaosa je smrt drobnega kriminalca Georgea Floyda med policijskim postopkom. George Floyd, ki je bil po rodu iz Teksasa, je imel dolgo vrsto obsodb za nasilništvo, tatvine, preprodajo mamil in končno za oborožen rop, v katerem je s pištolo grozil nosečnici (temnopolti). Po prestanem zaporu se je preselil v Minneapolis. Usodnega dne je skušal unovčiti ponarejen bankovec, med postopkom pa se je pod vplivom mamil upiral policiji, zato so ga policisti podrli na tla, eden pa mu je pokleknil na vrat. Floyd je padel v komo in med prevozom v bolnišnico umrl. Vsi štirje policisti so v zaporu in čakajo na sojenje zaradi umora.

Sistemski rasizem je laž

Zadeva je torej v rokah sodstva, ki naj odloči, ali sta bila uporaba sile in postopek nasploh protizakonita. Vendar pa so leve liberalne elite, ki skušajo uničiti zahodno civilizacijo, dogodek uporabile za svoje namene. S pomočjo medijev, uličnih politikantov, nevladnih organizacij in »internetnih aktivističnih brigad« so dogodek potencirali čez vse meje. Iz pokojnega Floyda so ustvarili tako rekoč ikono boja za pravice črncev, ki je »večji od Martina Luthra Kinga (sic)« in »žrtev sistemskega rasizma«. Govoriti o sistemskem rasizmu v ZDA, državi, v kateri so imeli črnega predsednika, ministre, načelnika generalštaba, v kateri imajo črne senatorje in poslance tako na zvezni kot lokalni ravni, župane, sodnike, univerzitetne profesorje, policijske šefe, šerife, tožilce, vojaške generale, televizijke voditelje, poslovneže, milijarderje in milijonarje, zdravnike, učitelje, novinarje, je seveda popolna laž. Vendar pa se lepo sliši za vse zgube, ki krivijo vse okoli sebe za svoje lastno neuspešno življenje in za slabe odločitve, ki so jih sprejeli. In v 330-milijonskih ZDA takšnih seveda ne manjka in jih je tudi zelo lahko podžgati.

Teroristi širijo kaos

Seveda pa imajo leve liberalne elite na voljo tudi svojo vojsko, ki jo prek različnih obvodov plačujejo iz skladov, deloma pa so jim tudi prek političnega vpliva zagotovili proračunska sredstva. To so najrazličnejše nevladne organizacije, internetni troli pa tudi mediji in poulični aktivisti, ki se aktivirajo tedaj, ko elite iz ozadja potegnejo vrvice. Na razpolago pa imajo tudi prave teroristične tolpe, dobro organizirane in nasilne, ki spreminjajo mesta v kaos. Ena takšnih tolp se imenuje Črna življenja so pomembna (»Black Lives Matters«), ki je v bistvu rasistična teroristična organizacija, ki vleče »tradicijo« iz terorističnih Črnih panterjev iz šestdesetih in sedemdesetih let prejšnjega stoletja. Druga pa je Antifa, sestavljena pretežno iz levičarsko indoktrinirane brezdelne mladine iz premožnega višjega razreda. Obe skupini levi liberalni elitisti iz ozadja aktivirajo tedaj, kadar želijo zanetiti kaos.

Plenjenje in uničevanje

In kaosa v zadnjih tednih ne manjka. V petinsedemdesetih ameriških mestih je prišlo do večjih ali manjših izbuhov divjanja, saj so se »protesti« hitro spremenili v uničevanje, požiganje, napade na policiste pa tudi na posamezne belce (resnici na ljubo, tudi pripadniki drugih ras, ki so nasprotovali divjanju, so bili napadeni), kar je pripeljalo do več ducatov mrtvih in stotine bolj ali manj ranjenih. Predvsem pa je režiserjem iz ozadja uspelo zagotoviti »množičnost protestov«, s tem da so njihove udarne enote, se pravi BLM in Antifa, svoje akcije usmerile v trgovska središča mest, s tem pa odprle pot nebrzdanemu plenjenju, kar seveda vedno pritegne drhal. Odgovorni za red in varnost, tako šefi policije kot župani mest in celo guvernerji, so počepnili pred nasilneži in na to so arhitekti iz ozadja tudi računali. Vsakega funkcionarja, ki se je drznil tako kot predsednik Trump pozvati k spoštovanju reda ali celo napovedal ostre ukrepe proti teroristom in plenilcem, so mediji, socialna omrežja in vsi mogoči in nemogoči »aktivisti« razglasili za rasista in fašista. Svoj lonček so pristavili tudi demokratski politiki, ki izražajo solidarnost s teroristi, tako kot to razglašajo tudi mnogi progresivni televizijski voditelji, estradniki in kaviarsocialisti. Le-ti seveda spadajo med esteblišment in živijo na varnem v ograjenih in močno varovanih četrtih, daleč od kaosa in uničevanja, ki ga podpirajo.

»Ljudska republika« v Seattlu

Sicer pa je ulična drhal v Seattlu, ki je eno najbolj levičarskih mest v ZDA, razglasila »ljudsko republiko« v središču mesta. Tamkajšnji ulični teroristi so namreč zasedli šest mestnih ulic in razglasili »avtonomno cono«, v kateri ameriški zakoni ne veljajo več. Zanimivo je, da so najprej postavili »meje« z oboroženo stražo, ki preprečuje dostop nerezidentom, recimo migrantom, oborožena straža pa je tudi namenjena pobiranju davka od lastnikov lokalov. Sicer pa so se takoj vneli medsebojni prepiri, katera teroristična struja je »glavna«, in celo, kako naj svojo »državo« poimenujejo. Sicer pa je ta ljudska republika že drugi dan obstoja ostala brez hrane in zato prosi simpatizerje iz »tujine« za materialno in finančno pomoč. Predsednik Trump je medtem že pozval mestni svet, naj vzpostavi red, sicer bo red vzpostavila vojska.

Pokleknili pred teroristi

Predvsem demokratski del politike je torej pokleknil, in to dobesedno, pred teroristi. Po njihovem navodilu so pokleknili tudi mnogi policisti in del »progresivne« javnosti. Teroristom in njihovim botrom iz ozadja je to samoponiževanje dalo krila in zdaj zahtevajo »korenite spremembe«. Denimo zmanjševanje ali še raje odpravo policije, se pravi, da bi jim bila mesta v prihodnje prepuščena na milost in nemilost. Teroristi zahtevajo odstranitev vseh »rasističnih znamenj«, zato množično podirajo in odstranjujejo kipe zgodovinskih osebnosti, teroristi zahtevajo preimenovanje ulic, ustanov, parkov … Pojavljajo se tudi druge zahteve; črncem naj bi se dodelile »reparacije za suženjstvo«, kakšnim 22 milijonom naj bi se takoj podelilo ameriško državljanstvo … Predvsem pa teroristi zahtevajo spremembo političnega sistema v »ljudsko demokracijo«, kar preprosto pomeni, da bi drhal vodila državo. Tega sicer leve liberalne elite niti v sanjah ne nameravajo dopustiti, ampak dokler te zahteve koristijo njihovemu glavnemu cilju, sesutju zahodne družbe, kot jo poznamo, jih bodo dopuščale.

Izvoz protestov

In prav to je tudi cilj protestov. Črna življenja štejejo je hinavščina. Če bi črna življenja res štela, potem bi aktivisti zahtevali zatrtje črnskih uličnih tolp, zaradi katerih vsak teden ugasne na ducate črnih življenj. Cilj tega divjanja je samo sesutje zahodne civilizacije, kar dokazuje prenos »protestov« zaradi smrti Floyda iz ZDA v tujino. Kakšno zvezo imajo Floyd, ravnanje ameriških policistov ali pa »sistemski rasizem« z Veliko Britanijo, s Francijo, Švedsko, z Belgijo, Dansko, Avstralijo, s Kanado, z Nizozemsko, kjer so Antifa in podobne teroristične tolpe protestirale v preteklih dneh? In ne le protestirale, ampak tudi divjale in uničevale oziroma zahtevale odstranitev zgodovinskih spomenikov, kot se je dogajalo v Veliki Britaniji, Belgiji, na Švedskem ali v Franciji? Nobene, razen da skušajo leve liberalne elite širiti kaos in prisiliti tako kot v ZDA oblasti, da pokleknejo in potem sodelujejo pri uničevanju svojo zgodovinske identitete in demontaže zahodne civilizacije. Ura je torej pet pred dvanajsto in zadnji čas je, da se ustavijo tako teroristi kot tudi elite, ki iz ozadja vlečejo vrvice teroristov, ter se s tem prepreči propad zahodne civilizacije.

Uničevanje zahodne kulture

Pod izgovorom boja proti rasizmu ulična drhal vodi kulturno revolucijo, se pravi izbris vsega, kar imajo za »moteče«; servilne oblasti in celo zasebna podjetja pa poklekajo pred temi zahtevami. Tako ne odstranjujejo samo kipov po mestih, ampak začenjajo skrivati v bunker tudi druge »kontroverzne« kulturne stvaritve, kot se je zgodilo filmski klasiki »V vrtincu«. Poleg filmskih arhivov se čistke napovedujejo tudi v knjižnicah in celo muzejih.

Slovenska policija ni pokleknila pred teroristi

Levi liberalni strici iz ozadja skušajo tako kot drugje po Evropi in Ameriki tudi v Sloveniji aktivirati teroristično tolpo Antifa in ustvariti kaos. Slovenska Antifa se zadnje tedne redno udeležuje zbora kolesarprotestnikov, ker pa so glede na kolege v tujini razmeroma pasivni, so jim strici iz ozadja poslali nekaj okrepitev iz Nemčije. Na zadnjih petkovih protestih so torej skušali zanetiti nemire, ker pa slovenska policija ni pokleknila tako kot policije v nekaterih drugih evropskih državah, ampak je namesto tega nekaj izgrednikov prijela in oglobila, je bilo nasilje teroristov zatrto že v kali. Ob robu kolesarskih protestov pa je prejšnji petek skupinica snežno belih aktivistov klečala pred ameriškim veleposlaništvom in zahtevala konec sistemskega rasizma tudi v Sloveniji. Odstranitve spomenika Francetu Prešernu, ki je rasistično zapisal, da je črn zamorc odpeljal lepo Vido, za sedaj še niso zahtevali.

Zadnje novice

Ste jo videli?

Sorodne vsebine