23.9 C
Ljubljana
torek, 16 julija, 2024

Protest Generacije identitete proti toksičnim ideologijam na univerzah

Slovenski identitarci so v soboto izrazili simboličen protest proti Fakulteti za družbene vede v Ljubljani. S parolo »ustanova, okužena s kulturnim marksizmom« so opozorili na nevarnost ideološke indoktrinacije, ki se že vrsto let sistematično izvaja v domeni samooklicanih znanilcev »edine prave miselne smeri« v naši državi.

Izobraževalne ustanove v Sloveniji že dolgo ne služijo več svojemu primarnemu namenu. Namesto posredovanja znanja in modrosti mladim generacijam, služijo za vsiljevanje leve politične agende ter ideologije kulturnega marksizma, kar je popolno nasprotje od introspektivnega in raziskovalnega pristopa k učenju, ki bi ga človek pričakoval od takšnih institucij. Popolna negacija klasičnih učnih naukov in tradicionalnih vrednot, ob tem pa fetišizacija tujih kultur ter posmeh in zaničevanje naše lastne kulturne identitete, je pripeljala do splošnega slabljenja akademskih standardov ter ustvarila farso iz ene od največjih akademskih ustanov pri nas.

Fakulteta za družbene vede, ki naj bi spodbujala raznolikost mnenj, dvigovala kakovost akademskih razprav, zagovarjala svobodo govora in propagirala splošni razvoj človekoljubja, je danes diametralno nasprotje vsega naštetega. FDV je postala globalni ovaduh, ki  v partnerstvu z Inštitutom za kriminologijo pri Pravni fakulteti v Ljubljani in Mirovnim inštitutom zlorablja status “verodostojnega prijavitelja” spletnih vsebin mednarodnim korporacijam. Posledica so cenzure, blokade in izbrisi vsega, kar ne služi nazorom ter interesom vladajoče kamarile.

Nestrpnost do drugače mislečih pa nikakor ni problem, ki bi po zaslugi zlorabe akademskih pozicij obstajal le na spletnih omrežjih. Implementacija temeljnih načel kulturnega marksizma je postala vsakdanjik predavateljstva na slovenskih univerzah. Družbena dekadenca med slovensko mladino s pomočjo tovrstne ugrabitve izobraževalnih institucij posledično postaja vse realnejši scenarij.

Generacija identitete si zato prizadeva doseči študente, ki se na univerze vpisujejo z željo po znanju ter pridobitvi ustrezne izobrazbe in si v svojih učnih programih ne želijo levičarske indoktrinacije. Številni mladi domoljubi se namreč pogosto počutijo izolirane zaradi taktik cenzure in zastraševanja, ki jih uporabljajo globoko v akademske institucije zažrti levičarski lobiji. Prav ti so pogosto sestavljeni iz politično in ideološko pristranskih predavateljev, med katerimi so mnogi pripadniki radikalno levih skupin. Z vsiljevanjem mnenja in propagiranjem drugih dvomljivih skupin lahko učinkovito definirajo smer univerze, kaj je in kaj ni primerno za odprto razpravo.

Generacija identitete zato napoveduje, da bo še stopnjevala svoje dejavnosti v prizadevanjih za boj proti kulturnemu marksizmu in širšo javnost opominjala, da občutje ponosa na svoj narod in njegove dosežke nikoli ne bo zločin, temveč nekaj naravnega, zdravega in normalnega.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine