21.9 C
Ljubljana
petek, 18 junija, 2021

Priročnik za starše, kako otroke v šolah obvarovati prek aktivisti LGBT(Q) in multikulturalizmom

Objavljamo zdravorazumska priporočila staršem, kako otroka v šoli ubraniti pred škodljivimi aktivisti LGBT in agendo multikulturalizma.

Priporočila so naslednja:

 

1. Sabotirajte

Starši, ne nasedajte predlogom šole in učiteljev, ko za različne šolske odbore in svete na šolah predlagajo svoje kandidate. Vedeti morate, da so ti predlagani kandidati skoraj gotovo podtaknjenci zagovornikov multikulturalizma in aktivistov LGBT. Enako misleči se dogovorite in predlagajte svoje kandidate. Tako boste najlaže prevzeli nadzor.

2. Zahtevajte

Zahtevajte natančne programe ne le učne snovi, pač pa tudi vseh kulturnih in podobnih dnevov ter predvidenih obiskov v šolah.

3. Bojkotirajte

Enako misleči se zberite in zahtevajte spremembo ali skupaj bojkotirajte na primer kulturni dan z vsebino LGTB. Otroka ne pošljite v šolo, ko bo napovedan aktivist LGBT. To pravico imate. Ker aktivist LGBT išče pozornost, bo v razredu, ki ima malo poslušalcev ali je na pol prazen, postal depresiven.

4. Vzgajajte

Vsak dan se pogovarjajte z otrokom. Naj vam natančno pove, kakšne so vsebine, o katerih se pogovarjajo v šoli. S praktičnimi primeri mu pokažite, da jim je aktivist LBGT ali multikulturalist v šoli lagal. Verjemite, otrok bo bolj verjel vam kot pa šoli.

 

Več v tiskani izdaji revije DEMOKRACIJA.

Zadnje novice

Sorodne vsebine