10.9 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Primitivnost poslanca Bandellija: Polovico Slovencev označil za golazen?!?

“Veste, resno mislim nekaj. Mene ne moti desnica, če bi z opozicijo bila konstruktivna. Tudi, kdaj malo drugačne ideologije je prav, ker razbije monotonijo politike. Sam..to pri nas NI DESNICA!! To je golazen, uničujoči diktatorski radikalizem. Avtokratska in absolutna monarhija,” se je v svojem utečenem slogu na Twitterju razbesnel poslanec stranke SAB Marko Bandelli. Ker stranke vladajoče koalicije predstavljajo večino predstavnikov volilnega telesa, je taka izjava najmanj žaljiva do njihovih volivcev. Nekoč je zaradi nbepremišljenega izpada že izgubil ministrski stolček, je napočil čas še za poslanskega? 

 

Po daljšem premoru se je na Twitterju, v svojem napadalnem slogu znova oglasil poslanec SAB Marko Bandelli, ki se kot kaže iz svojih preteklih travmatičnih dogodivščin, očitno ni kaj prida naučil. Kot je tedaj kazalo, se je celo pokesal in počistil svoje profile na družbenih omrežjih, kjer se je spuščal v dokaj nizkotne besedne spopade, za katere je že malce v letih, še manj pa bi jih pripisali nekemu uglednemu poslovnežu, vidnemu politiku in celo poslancu.

Tokrat pa se je Bandelli še kar pričakovano znova spravil nad “DESNICO”. Ob tem je priznal, da če imamo pri nas tudi “kanček” drugačne ideologije v politiki, zna to po svoje prijati. Kot gre iz zapisa razbrati, v to slovensko “paradajzovo župo” paše tudi ščepec kakšne začimbe, na primer soli, da malce popestri pokvarjen okus, zagotovo pa ne kakšen pekoči “čili”. Desnica je dobra kot kakšen novoletni okrasek na božičnem dreveščku. Naj visi tam na vršičku, krasi Državni zbor in prijetno “zvončklja” v božičnem duhu. Naj prijetno diši in se ne premika. Dokler je takšna, prijetna na pogled, pridna in nemoteča, je celo simpatična, ko pa postane glasna in kritična, pa ji je potrebno natakniti “nagobčnik”, mar ni res, tovariš Bandelli?

VEČ TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine