-1.4 C
Ljubljana
torek, 5 decembra, 2023

Premagajmo apatijo, zaščitimo našo pitno vodo! Pridite na shod v PONEDELJEK, 26.6., ob 14.30!

Piše: C. R. / A.P.

Naslednji PONEDELJEK, 26.6., ob 14.30 bo pred ljubljansko Mestno hišo 5. Veliki shod ZA zaščito pitne vode, ZA dostop do zdravnika in PROTI Jankovićevemu nasilju. Nujno se ga udeležite! Edino navadni ljudje lahko zaščitimo vodo v naših pipah pred Jankovićevo zastrupitvijo.

Sedaj imamo vodo še čisto, zato se moramo potruditi, da taka tudi ostane. Janković, vlada in mediji delajo vse, da se ljudje ne bi zanimali za gradnjo nevarnega kanalizacijskega voda, ki grozi, da bo zastrupil 90% ljubljanske vode. Naša dolžnost, dolžnost vsakega od nas, ki se zavedamo, za kako nevarne stvari gre, pa je, da naredimo vse, da osveščamo ljudi. Skupaj premagajmo apatijo in zašitimo našo vodo! Se vidimo na shodu za čisto pitno vodo in proti Jankovićevemu nasilju v PONEDELJEK, 26.6., ob 14.30 pred ljubljansko Mestno hišo. Ker bo verjetno precej toplo, s seboj prinesite pokrivala, klobuke in dežnike za senco.

Kriminalka gradnje nevarnega drekovoda preko 90% vode za Ljubljano

Oglejte si video nagovor Aleša Primca na NOVA24TV, v katerem predstavi kriminalko gradnje nevarnega in nezakonitega kanalizacijskega kanala, ki grozi, da bo zastrupil 90% ljubljanske pitne vode.

Video nagovor si oglejte na povezavi:

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine