-2.4 C
Ljubljana
sobota, 28 januarja, 2023

(PREJELI SMO) Za Ljubljano in Slovenijo je pomembno, da Aleš Primc in stranka Glas za otroke in družine dosežeta v Ljubljani odličen rezultat!

Piše: Glas za otroke in družino

Pritisk na vrtce in šole se stopnjuje. Če bo Ljubljano preplavila protidružinska ideologija, se bo ta še bolj razširila na vso Slovenijo.

Zato je ključno, da od znotraj, iz samega centra, preprečujemo nevarnosti, ki grozijo otrokom in družinam. Zato je pomembno, da Ljubljančani na naslednjih županskih volitvah izvolijo za župana Aleša Primca za župana in stranko Glas za otroke na volitvah v mestni svet.

Aleš Primc ima za župana št. 2, stranka Glas za otroke in družine pa na volitvah v mestni svet št. 9.

Vabljeni, da se pridružite molitveni pobudi na Brezjah

Vse od vložitve ustavne zahteve za odobritev družinskega referenduma za zaščito otrok in družin bo na Brezjah, v baziliki Marije Pomagaj, potekala molitev za življenje, otroke, družine in še posebej za družine v stiski.

Molitev bo na Brezjah vsak torek. Ob 18.00 se udeležimo Sv. Maše, po sveti maši pa bo vodena molitev. Vabljeni, da se pridružite! Tisti, ki so vam Brezje predaleč, vabljeni, da organizirate molitvene pobude v svojih krajih, vabijo iz Glasu za otroke in družine.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine