0.3 C
Ljubljana
četrtek, 30 novembra, 2023

Predsednik SDS Janez Janša: Vrag je vzel šalo. Oborožite se. Legalno.

Piše: Nova24tv.si

Janez Janša je na socialnem omrežju X objavil razširjen zapis o tem, zakaj misli, da bi se moral povprečen slovenski državljan legalno oborožiti. Predsednik SDS je prepričan, da aktualna oblast ni sposobna zavarovati Slovenije niti njenih državljanov. 

“Hvala vsem, ki so poziv razširili. Tudi tistim, ki so ga nehote. Mislim na radikalizirane medijske zvezde, ki so v času kovida dnevno pozivale na nezakonito ravnanje ali promovirale tiste, ki so to počeli, sedaj pa so zgrožene, ko nekdo pravočasno opozarja na nevarnost in poziva na zakonito ravnanje,” je zapisal na X.

Nadaljevanje njegovega zapisa spodaj objavljamo v celoti:

Poziv so pametni razumeli. Pametni in odgovorni ga bodo upoštevali. Ostali pa bodo zaupali GolobuPoklukarju in Šarcu (ali celo JenulluKovačeviMukiju in paradam “ponosa”), da so sposobni zavarovati Slovenijo in tudi njih osebno zaščititi v primeru terorističnih napadov. Kar je nekaj podobnega, kot če bi leta 1991 verjeli, da lahko ŠkolčJakić in Aksentijević zavarujejo Slovenijo ob agresiji JLA. Gre namreč za funkcionarje aktualne vlade Republike Slovenije, ki že od junija ignorirajo pozive stranke SDS po sklicu Sveta za nacionalno varnost, kjer bi obravnavali ukrepe za zajezitev ilegalnih migracij in obvladovanje varnostnih tveganj. Podirali so ograjo in tako sedaj, ko v paniki uvajajo spet nadzor na meji s sosedami (še včeraj je Golob sicer trdil, da tak nadzor nič ne pomaga), zgolj preusmerjajo tok ilegalcev s cest na kolovoze.

Predsednik vlade Golob je nedavno celo izjavil, da je edina rešitev za problem ilegalnih migracij to, da jih naredimo – legalne!!! Migranti so ga razumeli podobno kot leta 2015 izjavo Angele Merkel, da so v Nemčiji dobrodošli. Minister Poklukar pa je pred dnevi dejal, da je policija dokazala svojo sposobnost s tem, da je letos v azilnem postopku v Sloveniji sprocesirala že več kot 40.000 ilegalnih migrantov!!!??? Ne preprečila, ampak omogočila!!! Aktualni minister za obrambo pa svoj resor itak vodi kot reality show. Hkrati aktualna Golobova vlada bogato financira t. i. nevladnike, ki so na nedavnem shodu v Ljubljani neposredno pozivali k uničenju države Izrael in “nevernikom” grozili s “sveto” vojno.

Verjamemo, da bi slovenski policisti raje preprečevali ilegalne migracije kot igrali vlogo taksistov do azilnih domov. Toda kot pravi afriški pregovor: Vojska levov, ki jo vodi slon, bo vedno poražena od vojske slonov, ki jo vodi lev. Minister Poklukar niti policijske postaje ni sposoben postaviti v Ivančni Gorici, zato si morajo ljudje v Suhi Krajini ustanavljati vaške straže.

Svet se je v zadnjem desetletju spremenil. V evroatlantskem prostoru predvsem na slabše. Zahodna civilizacija je resno spodkopana od znotraj v svojih vrednotnih temeljih. Nekaznovano zlo iz Moskve ponovno fizično ogroža našo vzhodno soseščino. Pritisk množičnih nezakonitih migracij radikalno razgrajuje obstoječi način življenja v EU in krepi militantna, prototeroristična jedra po evropskih metropolah. Nekoč varna in cvetoča mesta beležijo nesluteno povečanje kriminala. Sem na žalost spada tudi Ljubljana.

Ob zadnjem vdoru palestinskih teroristov (nekoč v SFRJ so jih množično urili v Pančevu) v Izrael se je ponovno potrdilo, kako pomembno je, da je ljudstvo zakonito in urejeno dobro oboroženo. Oboroženi posamezniki v kibucih so marsikje uspešno preprečili še večjo morijo žensk in otrok.

V naravi človeka je, da se nadeja dobremu in da rad spregleda zlovešča znamenja prihajajočih groženj. Januarja leta 1991 je tako le 15 % vprašanih v anketi odgovorilo, da zagotovo pričakuje oborožen poseg JLA ob razglasitvi samostojne slovenske države. Najvišji levičarski funkcionarji so se podpisovali pod peticijo proti Slovenski vojski. Ob tem, ko so vsa znamenja govorila, da nas JLA bo napadla in da vojsko potrebujemo, če želimo izpolniti plebiscitno voljo ljudstva.

Tudi danes je pismenim jasno vsaj troje:
1. Da lahko z veliko verjetnostjo pričakujemo zaostrovanje varnostnih razmer.
2. Da sedanja oblastna garnitura niti od daleč ni sposobna pravočasnih ocen, priprav in ukrepanja.
3. Da je zato vsak upravičen in dolžan za zaščito svoje družine in države storiti vse, kar je v okviru ustavnega reda mogoče.

Zato: Vrag je vzel šalo. Oborožite se. Legalno.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine