-0.5 C
Ljubljana
sreda, 8 februarja, 2023

Poslanka Levice Violeta Tomić domačinu ob Kolpi, ki ga zaradi migrantov skrbi: »Sergej, ne seri in spij še kakega, da se ti zbistri!«

Domačini ob Kolpi, ki so zaradi ilegalnih migrantov zaskrbljeni za svojo varnost, so pozvali tiste, ki podpirajo odprte meje, naj pospravijo vsaj nesnago, ki jo za seboj pustijo Arabci in Afričani.

Poslanka Levice Violeta Tomić je enemu odgovorila takole: »Sergej, ne seri in spij še kakega, da se ti zbistri!«

Domačini sicer napovedujejo, da bodo organizirali vaške straže in zadevo vzeli v svoje roke, če država ne bo nemudoma ukrepala (več TUKAJ).

 

Popravek oziroma prikaz nasprotnih dejstev

Ker imajo ljudje pravico do obveščenosti, vam želim razjasniti določena dejstva.

Na FB nisem zapisala komentarja »zaskrbljenemu domačinu«, kot to navajate, temveč staremu znancu, kandidatu SNS, ki me ves čas napada na FB, kadar pa se srečava, je ves osladen.

Že v času, ko sem delala na RTV me je prosjačil, naj mu pomagam, da bi lahko nastopal na RTV s svojim bendom Desert Fox. Tega nisem storila, saj glasba ni dosegala potrebnega nivoja, pa tudi načelno tega ne počnem, saj verjamem, da se lahko kaj doseže samo s talentom in trdim delom.

Nazadnje sva se videla pred enim tednom, ko je močno vinjen in odet v rdečo majico z zvezdo skakal na moj avto in me skušal zvabiti na pijačo v bife. V tej luči se bere moja izjava in nikakor nima nobene zveze z migranti.

Za vse zapisano imam priče in materialne dokaze.

Za konec pa vas prosim, da nehate zlorabljati fotografijo z mojega FB, ki je nastala na mojem potovanju po Vietnamu, ki so mi ga podarili za petdeseti rojstni dan prijatelji še preden sem postala poslanka v DZ. Bivala sem pri lokalni družini in priredili so mi večerjo dobrodošlice, na kateri me je oče družine  učil  zdravljico v njihovem jeziku. V tem ni nič slabega in še manj nemoralnega, kot to radi predstavljate v vaših medijih.

Potovati pomeni spoznavati

Spoznavati pomeni razumeti

Razumeti pomeni sprejemati

……drugačnost………………

Z dolžnim spoštovanjem!

Violeta Tomić

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine