15.9 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Poskus uboja v Štepanjskem naselju: po zanesljivih informacijah je šlo za spor med istospolnima partnerjema, katera naj bi pred spopadom imela spolni odnos

Policija je bila včeraj okoli pol osme ure zvečer obveščena o poskusu uboja v Štepanjskem naselju, kjer je po podatkih Policijske uprave Ljubljana 18-letni moški zabodel 23-letnika. Po naših zanesljivih informacijah je šlo za spor med istospolnima partnerjema, katera naj bi pred spopadom imela spolni odnos.

Policisti Policijske uprave Ljubljana so bili v četrtek okoli 19.30 obveščeni o dogodku v Štepanjskem naselju, v katerem je bila poškodovana ena oseba. Javnost so obvestili, da ogled kraja kaznivega dejanja in zbiranje obvestil še poteka, več informacij tako niso posredovali, razen to, da so eni osebi na kraju odvzeli prostost.

Toda pozor. Po naših informacijah je na Litijski cesti, pri piceriji Oliva, šlo za spor med istospolnima partnerjema, katera naj bi pred spopadom imela tudi spolni odnos. Prav tako smo izvedeli, da ni šlo za nedolžno zadevo, temveč za izjemno nasilno dejanje, po katerem so prostost odvzeli 18-letniku, ki je v predel vratu zabodel 23-letnika. Poškodovani ima zlomljeno čeljust, polomljene ličnice in vbodne rane v predelu hrbta ter je v življenjski nevarnosti. Primer policisti obravnavajo kot poskus uboja.

Policija je danes popoldne sporočila, da je bilo pridržanje 18-letnemu osumljencu odpravljeno. Kriminalistična preiskava se nadaljuje v skladu z usmeritvami tožilstva v smeri sumov kaznivih dejanj Lahke telesne poskodbe in Tatvine. 23-letni moški je utrpel lahke telesne poškodbe, njegovo življenje pa ni ogroženo. Po zaključku bo na okrožno državno tožilstvo podana kazenska ovadba. 

 

 

Celoten članek lahko preberete tu.

Zadnje novice

Sorodne vsebine