0.6 C
Ljubljana
petek, 3 decembra, 2021

Popoln poraz Fajonove in evropske S&D: razprava o vladavini prava in temeljnih pravicah v Sloveniji ni pritegnila niti štiri (4) odstotke evropskih poslancev

Danes je bila na plenarnem zasedanju Evropskega parlamenta v Strasbourgu tudi razprava o vladavini prava in temeljnih pravicah v Sloveniji.

Razprava je trajala dobro uro, navzoči evropski poslanci si niso bili enoti. So pa mainstream mediji poročali, da je bilo za razpravo »kar nekaj zanimanja« in da je Slovenija »pritegnila pozornost«.

No, resnica je, da za to razpravo ni bilo prav nikakršnega zanimanja. To so očitno vedeli tudi prevladujoči mediji in zelo pazili, katere fotografije so objavili. Tako je MMC nacionalne RTV Slovenija objavil fotografijo neke druge razprave.

Očitno je, da so bili v dvorani le poslanci, ki so se prijavili k razpravi (pa še ti so po svojih razpravah odšli) in še nekaj ljudi, ki se niso imeli kam dati. Vsekakor pa v dvorani ni bilo štiri (4!) odstotke evropskih poslancev. Pa še to je zelo optimistična ocena.

Fotografije z razprave o Sloveniji si lahko ogledate spodaj.

Zadnje novice

Sorodne vsebine