16.1 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Policija: Nobeden od petkovih večernih javnih shodov doslej ni bil prijavljen; levičarski agitator Jaša Jenull krši zakon o javnih zbiranjih?!?

Medtem, ko levičarski agitator Jaša Jenull, sin vrhovnega državnega tožilca s kazenskega oddelka Hinka Jenulla, preko družbenih medijih še kar naprej hujska in vabi na proteste proti vladi Janeza Janša, pa nam policija odgovarja, da« nobeden od petkovih večernih javnih shodov doslej ni bil prijavljen«. Prav tako Policija »zbira dodatna obvestila tudi zaradi sumov kršitev po Zakonu o javnih zbiranjih«. Bo kdo odgovarjal?

Policijo smo namreč danes ponovno spraševali, kdo je organizator petkovih protestov pred DZ.

Ta nam odgovarja:

»Sporočamo vam, da nobeden od petkovih večernih javnih shodov doslej ni bil prijavljen na policijski postaji ali upravni enoti, kot to določa Zakon o javnih zbiranjih.

Za udeležence to pomeni, da ni organizatorja, ki bi že v naprej poskrbel za varnostne ukrepe, kot je npr. rediteljska služba. V skladu z zakonom v takšnih primerih za red skrbijo policisti.

V vseh primerih policisti o dogodkih zbirajo še dodatna obvestila tudi zaradi sumov kršitev po Zakonu o javnih zbiranjih. V primeru zaznanih kršitev bodo ustrezno ukrepali.«

———————————————————————————————————-

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine