7.6 C
Ljubljana
sobota, 24 februarja, 2024

Poglejte si to “lepoto” islama: noseče otroške neveste! Si kaj takšnega želite tudi pri nas?

Nerazumljivo je, da levičarji niti ob pogledu na takšne fotografije nosečih otroških nevest ne obsodijo porok v islamu, ki dovoljuje takšno početje.

 

Na Twitterju smo zasledili fotografijo islamske otroške neveste, ki je zanosila zgolj pri 11-ih letih, ko je torej tudi sama še otrok (naslovna fotografija tega članka). Islam namreč dovoljuje, da se z moškimi, starimi med 40 in 60 let, poročijo že deklice, stare 6 let. Takoj, ko so punčke stare 9 let, pa je muslimanom dovoljeno, da z njimi delijo vse “radosti” zakona – tudi spolni odnos. In to naj bi bila vera z visokimi moralnimi standardi?!

Žalostno je, da številni otroci ne zdržijo takšnega izživljanja. Spomnimo se samo zgodbe izpred nekaj mesecev, ko je bila poročna noč usodna za otroško nevesto, 8-letno punčko, ki je med “spolnim odnosom” s 40-letnim možem (beri: posilstvom) dobila usodne notranje poškodbe. O tragični novici so poročali iz Jemna. Več o tem lahko preberete TUKAJ. 

USA patriots voice poroča, da je v Jemnu kar 25 odstotkov vseh otroških nevest mlajših od 15 let. Ne le, da s poroko izgubijo dostop do zdravstva in izobrazbe, te otroške neveste so pogosto izpostavljene tudi fizičnemu, čustvenemu in spolnemu zlorabljanju in nasilju s strani svojega moža.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine