17 C
Ljubljana
torek, 3 avgusta, 2021

Poglejte, kako grozi SD, ko ji nekdo stopi na rep! Novinarju Nova24tv grozi s tožbo, če bo objavil določeno informacijo

“Plače članov vlade Republike Slovenije so kljub 10x večji odgovornosti 4x manjše od plače ‘voditeljice’ stranke Socialnih demokratov Tanja Fajon. Kljub temu so si jih v času epidemije skupaj s poslanci DZ RS še znižali za 30 odstotkov. In vsi plačujejo svoje račune, le SD še vedno ni poravnala leta starih dolgov,” se je na odziv kritiziranja Socialnih demokratov na račun kmetijske ministrice Aleksandre Pivec odzval predsednik vlade Janez Janša. 

 

Nekdanja državna sekretarka na ministrstvu za šolstvo, izobraževanje in šport ter vplivna članica Socialnih demokratov Martina Vuk je ob lansirani medijski aferi Aleksandri Pivec ter njenih obiskov v podjetju Vinakras in v Izoli izjavila, da “odgovornost za delo vlade in ministrov nosi premier Janša. Pričakujemo, da bo pojasnil, ali so ravnanja ministrice še sprejemljiva.”

Predsednik vlade se je nato odzval na Twitterju, kjer je zapisal, da so “plače članov vlade Republike Slovenije kljub 10x večji odgovornosti 4x manjše od plače ‘voditeljice’ stranke Socialnih demokratov Tanja Fajon. Kljub temu so si jih v času epidemije skupaj s poslanci DZ RS še znižali za 30 odstotkov. In vsi plačujejo svoje račune, le SD še vedno ni poravnala leta starih dolgov.”

Molk Tanja Fajon in dominantnih medijev ob aferi Rebernik pove, da afero raziskujemo v pravo smer
Avtor tega članka je pred nekaj tedni razkril afero o nekdanji dolgoletni vplivni članici Socialnih demokratov in direktorici podjetja Atotech v Podnartu Mariane Karle Rebernik. Med drugim smo razkrili, da je Rebernikova lastnica več kot milijon evrov vrednega dvorca in dveh stanovanj v Radovljici, stanovanja v Ljubljani ter vikenda v Poreču. Zemljišče, na katerem je zrasel dvorec, pa je po podatkih naših zanesljivih virov bilo vredno takratnih 150 tisoč nemških mark.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine