1.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 11 decembra, 2023

Podpornik Hamasa v Franciji ubil učitelja

Piše: Domen Mezeg (nova24tv.si)

Hujskanje levičarjev ter pozivi Palestincev k maščevanju, so obrodili prve sadove. V Franciji je moški do smrti zabodel učitelja, še dva pa huje ranil. V Pekingu pa je moški z nožem huje poškodoval izraelskega diplomata. Spomnimo, da je Hamas sporočil, da bo petek “dan svetovnega besa”. 

Kot smo nedavno že pisali, se konflikt, ki iz Izraela in Palestine širi tudi v Evropo. S seboj ga prinašajo nezakoniti migranti/potencialni teroristi, ki prihajajo z vojnih območij (nazadnje je v Ljubljani prišlo do spolnega napada). Posebej veliko varnostno tveganje pa predstavljajo pripadniki nacionalnih/etničnih skupin, ki se že sicer sovražijo med seboj. Takšen primer so Kurdi in Turki.

Veliko varnostno tveganje pa zadnje dni pomenijo palestinski migranti in njihovi arabski/muslimanski/levičarski podporniki, ki so zadnje dni po Evropi in svetu organizirali, pogosto zelo nasilna zborovanja. Prav tako so več dni vztrajno hujskali in nad Jude pošiljali Adolfa Hitlerja. Da je to problematično, kaže prav zadnji primer brutalnega nasilja iz Francije, kjer je po poročanju lokalni medijev in Visegrad24, moški med vzklikanjem “Allahu akbar!”, zaklal učitelja in resno poškodoval še dva. Dogodek se je pripetil v liceju v središču Arrasa na severu države.

 

V Pekingu je moški zaklal izraelskega diplomata!

Novinarka Amy Mek pa je še navedla, da je bil terorist že aretiran. Novico je uvodoma sporočil notranji minister Gérald Darmanin. Vse kaže na to, da so bili Hamasovi pozivi k džihadu v Evropi uspešni. Hamasov teror pa se širi tudi v druge predele sveta. V Pekingu je moški na ulici večkrat zabodel izraelskega diplomata. Skrajni čas je, da (so)odgovorni za ta dejanja nosijo posledice!

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine