17 C
Ljubljana
torek, 3 avgusta, 2021

»Podpišite peticijo proti azilnemu domu Debeli rtič in zaščitite slovensko kulturo!«

Na družabnih omrežjih je vse več pozivov državi, naj rehabilitacijskega centra MNZ na Debelem rtiču ne nameni za azilni dom za migrante.

Miran Poredoš je na svojem Facebook profilu zapisal takole:

»Debeli rtič je za skrajni islam strateško pomembna točka meji z Italijo, tudi z morjem. Od tam se bo širil po celi obali, njihov cilj pa je pristanišče Koper in dostop do odprtega morja. Z vzpostavitvijo šeriatskega prava bo celo obalno področje No go cona. Naša zakonodaja ne bo več veljala, imeli bodo pristope iz Italije na Balkan in obratno. Imeli bodo izhod in dostop za nove, resnično izurjene ljudi za destabilizacijo ene države, kot je Slovenija. 

Že to, da so MNZ dobesedno prisilili, da se na Debelem rtiču ne izvajajo nobene aktivnosti že štiri leta, nam pove, kako močna in organizirana je ta skupina skrajnih islamistov. Podkupovanje, izsiljevanje ter grožnje z uboji družin so pokazatelj, da so zadeve veliko bolj resne, kot se zdi.
Debeli rtič je namenjen turizmu, ne pa dajanje migrantom, ki to niso, ampak so vnaprej določena skupina. Kot sem rekel, dobili bodo izhod in vhod iz Italije oziroma cele Evrope na Balkan in obratno. S časom si bodo pridobili vpliv pristanišča Koper, kar za njih pomeni nekakšna luknja za vstop v Evropo. Če se tega ne zavedajo naši vojaški strategi, potem sem jaz papež. Zelo se zavedajo, kako je pomembna ta točka Debeli rtič, vendar imamo naše politike, ki niso zmožni razmišljati realno oziroma po domače se jim j**e. 

Orban je to ugotovil že zdavnaj, tako kot tudi Janez Janša. To točko, ta Debeli rtič se ne daje. To je za turizem, s tem dobimo denar tako kot z neko firmo. 

Slovenijo so izdali, zato nam ostane samo še peticija proti nastanitvi migrantov na strateško pomembno točko za islam in njegovo širitev na slovensko obalo in postopoma skozi luko v celo Evropo in Slovenijo.
Podpišite peticijo!

Sram me je, ker je podpisanih samo nekaj več kot 5 tisoč ljudi. Sram me je, ko vidim, kako ljudje ne uvidijo razpada države, razpada Evrope, razpad kulture in zamenjavo z islamom. Naj vas spomnim dragi moji, tisti, ki ste tako proti katoliški cerkvi, ta kultura nas je pripeljala sem, kjer smo sedaj in vi bi jo zamenjali za črne obleke? Za kamenjanje žensk? Se sploh zavedate, da se pripravlja nekaj, kar se zgodi na tisoč let? Začnite imeti radi svojo kulturo, ščitite jo, lahko je hrvaška, srbska makedonska tudi bosanska, vendar arabsko turška? Ljudje, to nam vsiljujejo, kot da greš na WC kakat. Halo, to so resne zadeve, katere so nam zamolčane.

Peticijo najdete na Googlu. Vse vrste peticij je in poglejte na peticijo Debeli rtič in napišite, podpišete se z svojim imenom, priimkom in z elektronskim naslovom to potrdite. 

Delite! Gre za našo obalo, od katere imajo ljudje kruh in delo, mi pa sprostitev. Turizem, ne pa migranti! To ni naključje, zakaj ravno tam. Verjemite mi.«

Zadnje novice

Sorodne vsebine