17.6 C
Ljubljana
četrtek, 18 avgusta, 2022

Podmladek Socialnih demokratov bi Pučnikovo letališče preimenoval kar v Stanovnikovo letališče

Piše: Tanja Brkić (Nova24tv)

Mladi forum je podmladek SD. Gre za skupino mladih, ki si pogosto drznejo povedati stvari, za katere njihovi starejši kolegi ne zberejo poguma. Njihova zadnja ideja je preimenovanje letališča Jožeta Pučnika v letališče Janeza Stanovnika. Ideja žali vse, ki so za Slovenijo dali vse, tudi svoje življenje. Stanovnik, oziroma “oče naroda”, kot so ga poimenovali v podmladku, bi namreč Slovenijo splavil še dan pred njenim rojstvom. Idejo so objavili ob stoletnici njegovega rojstva. 

Socialni demokrati so prav gotovo zelo ponosni na svoj podmladek, ki tako “aktivno” deluje in zagovarja režim svojih “prednikov”. Morda bi doslej lahko storili celo kaj zares koristnega, če svoje energije ne bi vlagali v vulgarni aktivizem, ki smo mu bili priča že nekajkrat. Od kipa, pred DZ, ki kaže sredinca državnemu zboru, do članov, ki se hvalijo z dvignjenim sredincem nekdanjemu premierju Janezu Janši na družbenih omrežjih. Tokrat so šli z drznostjo stopničko višje, ko so podlega in nemoralnega komunista Janeza Stanovnika poimenovali za “očeta naroda”. Socialni demokrati morajo biti res zelo ponosni na svoj podmladek.

Podmladek Socialnih demokratov res nima meja pri izražanju svoje kulture. Njihova kultura temelji na kazanju sredinca vladi, postavljanju zastavic in celo zlorabi krščanskih simbolov. “Jezus je vodo spremenil v vino, Janša pa v umazanijo,” so bile ene izmed preteklih objav na družabnih omrežjih brez kančka samorefleksije. Slednji pa so tudi tokrat z objavo na Twitterju dokazali, da jim je, tako kot njihovim prednikom, prav malo mar za Slovenijo, kaj šele za slovenski narod. Letališče Jožeta Pučnika bi preimenovali v letališče Janeza Stanovnika, oziroma, kot so ga poimenovali “očeta naroda”.

V prvi vrsti so s to objavo užalili vse, ki so se borili za samostojno Slovenijo in jo podpirali, ni potrebno omeniti, da kaj takega lahko izjavi samo nekdo, ki ali ne pozna zgodovine ali pa mu je vseeno in je absolutno brez vesti. No ja, pa saj Socialni demokrati vesti ne poznajo, njihov podmladek pa ima verjetno tudi stoodstotno njihovo podporo, saj pomladek govori tisto, česar si oni ne upajo.

Vodstvo Mladega foruma skupaj s ponosnim komunistom Koprivcem. (Foto: Mladi forum)

Za Stanovnika je bila osamosvojitev “samomor”

Kako je lahko “oče naroda” nekdo, ki je nasprotoval večstoletni želji naroda po samostojnosti in po suvereni državi. Spomnimo, da je Janez Stanovnik še leta 1989 dejal, da bi bila osamosvojitev Slovenije samomor, Milan Kučan pa je pristavil, da odcepitev Slovenije nikoli ni bila njegova intimna opredelitev in da o tem težko celo razmišlja. Janez Stanovnik je bil tudi nekdanji šef kabineta Edvarda Kardelja, istega Kardelja, ki se mu vodstvo SD, naslednikov komunistične partije v Sloveniji, še danes klanja. Ravno Kardelj je že leta 1943 izdajal ukaze za likvidacije, prizaneseno pa ni bilo niti samim partizanskim simpatizerjem, če so bili preveč inteligentni. Likvidacija je čakala cele družine vključno z otroki, kakršno koli oklevanje s strani se je po Kardelju enačilo z izdajo.

Foto: Twitter

Tu lahko v praksi vidimo, kakšna država je Slovenija in zakaj je levici tako težko obsoditi vse totalitarne režime. Namesto da bi njihova zavržna dejanja obsojali in se jih sramovali, ljudi, ki so v imenu komunizma morili nedolžne, še poveličujejo, se jim klanjajo in jih malikujejo.

Foto: Facebook

Vulgarno obnašanje je njihov standard

PučnikPNi potrebno poudariti, da se ob vsem tem marsikdo sprašuje, ali je v javnem interesu mladih razprava o boljši prihodnosti in izobrazbi novih kadrov ali pa vulgarizmi in primitivizmi, kakršnega so si privoščili in si ga privoščijo vedno znova predstavniki Mladega foruma, podmladka stranke, ki je ena izmed glavnih krivcev za aktualno akutno stanje v naši državi.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine