1.8 C
Ljubljana
nedelja, 21 aprila, 2024

Podivjani anarholevičarji poskrbeli za incident v bližini Pohoda za življenje

Piše: Andrej Žitnik (Nova24tv)

Ob robu Pohoda za življenje, ki ga organizira koordinacija civilnodružbenih organizacij v podporo varovanja človeškega življenja od spočetja do smrti, je prišlo do nasilnih incidentov! 

Medtem ko so se shoda udeležile mlade družine, matere, očetje, otroci, dedki in babice, ki so mirno izražali svojo – zakonito prijavljeno – pravico do protesta, so na drugi strani podivjani anarholevičarji poskrbeli za incident v bližini protesta.

Skupina skrajnih levičarjev je želela motiti protest s slogani proti življenju, materinstvu in družini. Ni ostalo le pri besedah, padale so tudi pesti. Skrajneži so očitno na protest prišli pripravljeni, saj so bili zamaskirani, da kamere ne bi ujele njihove identitete.

Nasilneži so nas spomnili na proteste kovidiotnih nasilnežev lani jeseni, ki so ustrahovali Ljubljano in celo zavzeli del avtocestnega obroča. Levica očitno ne razume, da lahko v demokraciji protestirajo tudi takšni, ki se z njimi ne strinjajo. Demokracijo si predstavljajo povsem po diktatorsko. Ko protestirajo oni, se morajo ukloniti vsi, vključno z organi pregona. Ko protestirajo ljudje, s katerimi se ne strinjajo, bodo uporabili tudi nasilje, da dosežejo svoje.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine