3.5 C
Ljubljana
sobota, 3 decembra, 2022

(PISMO BRALKE) Tako umira Slovenija!

Piše: Frančiška Franca Buttolo

Otroke bomo morali izročati tujcem, predvsem balkanski mafiji, s stalnimi bivališči v tujini, kjer jih bodo prodajali najboljšim ponudnikom. Slovenci, ker imamo silno zeljo po izumrtju, ker nismo več sposobni preživeti, smo dovolili, da so, večinoma balkanski slovenski državljani, sprejeli zakon, po katerem ne bomo imeli več pravice do občudovanja Cankarjevih črtic o materi, Prežihove matere samorastnikov, niti pravice do svojih otrok, če zanje ne bomo imeli dovolj denarja. Nasilno jih bodo odvzeli tako staršem kot starim staršem vnuke, večinoma jih bodo odpeljali v tujino.

Ali: Pa imamo zakon, Golobov zločinski družinski zakon, bolj zločinski od Hitlerjevega ali Stalinovega  o koncentracijskih taboriščih, o izgonih v Sibirijo, o gulagih in podobnih!

Sprašujem se, ali je dr. Golob, nenormalen, nemoralen, strahopetec, ali pa tako praznoglav, da česa boljšega od koncentracijskih taborišč v politiki sploh ne more doprinesti v slovenski komunistični kriminalni politiki – že vse od vosovskih likvidacij in povojnih okoli dvesto tisoč pobojev. Tako umira Slovenija.

Imam vnuka in vnukinjo. Poskusim si predstavljati, da sta še majhna, izgubita starše, midva z možem pa ju morava pod nečloveško prisilo, tudi s policijskimi sredstvi, izročiti  levofašistični slovenski socialni službi, da ju pošlje  v posvojitev dvema državljanoma Slovenije z Balkana, na Švedsko, kjer imata stalno bivališča. Katastrofa. Nesreča, hujša od vsakršnega najhujšega Hitlerjevega ali Stalinovega koncentracijskega taborišča.

In kje je zagotovilo, se lahko vprašamo, da oba slovenska državljana z Balkana ne bosta obeh vnukov prav kmalu prodala najboljšemu ponudniku? Ni ga. Edino zagotovilo je v takem primeru kaka plačana služba, seveda zelo draga, ki bi vnuka našla, ju ukradla in vrnila starim staršem.

Tako se bo to dogajalo.

O, še kako je imel prav genialni politik Churchill, ki je menda rekel, da se bo nov fašizem imenoval levi fašizem, ali nekaj podobnega. Komunist Golob razprodaja slovenske otroke. Prav levofašistično.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine