18.8 C
Ljubljana
sobota, 10 junija, 2023

(PISMO BRALKE) Čestitka Waldorfski šoli

Piše: Frančiška Buttolo  

Čestitke spoštovani gospe Simoni Pajk, ravnateljici slovenske Waldorfske šole, za njeno prepričljivo  razlago, zakaj je v njihovi šoli šoli potrebno spodobno oblačenje in vedenje. Čestitke za njen vzgojni trud,  da bi bila njihova šola vzgojno resna in izobraževalno uspešna!

Kar pa zadeva slovenske najpomembnejše marksistične feministke, kot vemo,  svoje otroke prav rade vpisujejo v zasebne šole, zlasti v odlične katoliške. Že vedo, zakaj.  Univerze, ki jih najpogosteje obiskujejo njihovi otroci, pa so največkrat zasebne v ZDA.

Slovensko rajo pa bi slovenske feministke, ki si niti malo ne prizadevajo za enakopravnost slovenskih kmetic, najraje vzgajale po abnormalnih legibitrijskih zahtevah kvazi inteligence s FDV.  Tako, da bi s svojo, v resnici še zlasti do l do žensk skrajno sovražno in sprevrženo,  šolsko vzgojo  zaslužile čimveč krvavega denarja iz rok Sorosovih mafijskih mogotcev, za čim večje število  splavov po petem mesecu nosečnosti (dokazov  samostojnosti in osvobojenosti  modernih žensk), za tone in tone prodanih mamil,  za milijone čez mejo prepeljanih ilegalnih migrantov, za hinavsko podporo agresorski Rusiji in nevarni Kitajski  itn. itn., itn.

Zaradi vsega tega  še enkrat –  iskrene čestitke gospe ravnateljici Simoni Pajk  in  Waldorfski šoli. Pa žlahtno vzgojo, kakršna je waldorfska, tudi v javne slovenske šole. Da ne bodo Slovenci  še večji ateistični multikulturni globalistični barbari, kakršni so že, v veliki večini.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine