11.6 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Ostri odzivi na Jankovićevo komentiranje kandidature dr. Anžeta Logarja: »Ljubljana si kot glavno mesto Slovenije zasluži več od te mafijske kreature Jankovića!«

Kot je znano, se je ljubljanski župan Zoran Janković, ki se bo potegoval za nov županski mandat, na napoved županske kandidature dr. Anžeta Logarja odzval z zelo ostrimi besedami. Kot je dejal, se je SDS se očitno odločila, da za županskega kandidata postavi drugo najmočnejše ime v stranki. Ob tem je SDS očital, da je ves čas, odkar je Logar ljubljanski mestni svetnik, samo nagajala, Logar pa je hodil zgolj po sejnino, konkretno pa pri reševanju problemov ni sodeloval.

 

Da ljubljanski šerif res ni varčeval z besedami, dokazuje tudi njegovo stališče, da so Ljubljančani »preveč razgledani in bodo prepoznali prazne floskule«. Seveda pa je s tem sprožil številne ostre odzive na družabnih omrežjih. Nekaj jih objavljamo tudi mi, seveda v nelektorirani različici.

Klemen Lah Zoran Janković, ki so mu odpisali 16,000.000€ Anžetu Logarju očita sejnine. Kot bi Metod Trobec opozarjal na kršenje pravic ženskam. #butale #4Logar

Dejan Škvarč POKVARJENEC! Tole je danes o Anžetu Logarju izjavil zoran janković: “Lahko bi rekel, da je bolj hodil po sejnino, kot konkretno sodelovati na seje mestnega odbora v Ljubljani.” #Fuuuuj

Lidija Eržen Utihni pokvarjenec, kdo je po kaj hodil se točno ve. Sramota Slovencev in upam, da bo temu konec naredil g. Logar. Zadnji čas Ljubljana je bolana ampak se bo hitro pozdravila.

Ivan Čuš Lopov srbijanski, zadnji čas da spokaš v tvoje rodne Saraorce, dovolj škode si naredil Ljubljani in Sloveniji! Anže Logar je za tega Srbijankovića doktor v pravem pomenu besede! Svoboda Sloveniji!

Dragokarel Zagode Anže je bil zelo aktiven, in konkreten v mestnem svetu,v nasprotju z kriminalcem Jankovićem! Med tem,ko je Anže Logar pridno delal za Ljubljano,je srbski okupator Janković posiljeval mlade mamice za službo. To je počel kar pogosto še ,ko je bil direktor Mercatorja. Katera je hotela zadržati boljše delavno mesto,je morala pustiti,da se je ta nagnusna POŠAST- SLINILA PO NJEJ. VEČINOMA POROČENE Z OTROCI – VSE BO PRIŠLO NA DAN. Sodnikom in tožilcem pa je takrat pridno polnil skrinje in kašče z uvoženimi dobrotami !Sramota Slovenije pred vsem svetu – vsi glavni svetovni mediji so o tem pisali !LP

Aleš Verdenik Ljubljanskemu šerifu #ZoranJankovič se pa krepko tresejo hlače. Zoki, poosebljenje korupcije, je za protikandidata dobil pravo nasprotje, Anže Logar Page, človeka, ki pooseblja boj proti korupciji.
Čas je, za boljšo Ljubljano, in župana, ki prestolnici pritiče!

Dana Fras Prokleti tat in posiljevalec, pa če bi tud hodil samo po sejnino, je to ščepec proti tebi kolk si si nakradel. Ti bi že davno moral bit za rešetkami za svoje lopovščine ki jih imaš na grbi in gabi se mi sploh omenit še tvoje kradljive potomce kaj šele tebe debil opankarski.

Anton Čepeljnik To je močan protikandidat in ga je treba z Jankovičeve strani takoj očrnit. Le da on do sedaj ni nikoli imel tožilstva za vratom

Heini Zalokar On ne tolce samo po SDS,temvec po vsem, kar ni v njegovem duhu…Krediti MOL segajo na dno,tako se je lahko napihovati in vse ostale slovenske obcine so zaradi tega prikrajsane, saj LJ ni cela SLO,bodimo realni in posteni.

Ivan Rusnik Ja Janko ! ti lahko govoris , ampak po Zilah SDS se pretak Slovenska kri in ti razmisljas cisto drugace.. ce bo Gospod Loger Zupan bo Ljubljana zazivela. Pa lep pozdrav Janko.

Sandor Nagy Ljubljančani, ali ste res taka neomikana drhal, da še vedno kupujete pravljice o Ljubljani, kot najlepšem mestu na svetu? Najožji center je mogoče res urejen. Pa še to ne. Poglejte samo avtobusno in železniško postajo! Še najbolj zakoten Balkan se bi sramoval takih objektov. In da k Ljubljani ne spada tudi Rakova jelša, pa Prule… Ali res niste bili še v nobeni evropski prestolnici, da bedasto kvakate za Jankovičem, da je Ljubljana najlepše mesto na svetu. Vaš balkanski šerif je urejal le tista področja, kjer je imel tudi sam velike koristi. Jebe se njemu za vas Ljubljančane. On je po narodnosti Balkanec-Serb in ostal bo zahojeni Balkanec. Sedaj imate enkratno priložnost, da po dolgih letih dobite pametnega, mladega, sposobnega in pred vsem poštenega župana-Dr. Anžeta Logarja in se operete sramote, ki vam jo je nakopal Jankovič.

Joško Peklar Dajte se poslušat idioti ki komentirate…. lopova boste dalje volili? še mu treba kakih 20 mio dolga odpisat…. pa kdaj vam bo kliknilo ovce slovenske…. oni pa se vam smeje v ksiht…res ste ljubljanske žabe, ki vas en cigo vozi kak mu paše

Marko Markovec Če bi Janković imel, tako kot njegovi rojaki rečejo, obraz, iz osebne in politične higiene ne bi več kandidiral in bi se umaknil iz javnega življenja. Ampak je preveč zapufan in bo poskusil postat župan za vsako ceno. Ljubljana si kot glavno mesto Slovenije zasluži več od te mafin kreature. Iz normalnega mesta se je spremenila v mesto, ki ga obvladujejo srbski mafni. Logar bo slej kot prej popucal tudi njegove drobtine, tudi če ne bo župan.

Zadnje novice

Sorodne vsebine