10.4 C
Ljubljana
sreda, 28 septembra, 2022

Okroglo mizo evroposlanke Fajon nadziral sam Kučan

Plačanka zlobnega milijarderja George Sorosa in evroposlanka Tanja Fajon je že pred tedni razburila javnost z okroglo mizo, na kateri so strašili pred strahom, ki naj bi ga širila desnica, s svojo udeležbo pa je navzoče presenetil kar šef globoke države Milan Kučan, pogovor pa je povezovala kar novinarka javne hiše Ksenija Horvat. Preverite, kdo so še drugi udeleženci!

Zloglasna evroposlanka Tanja Fajon, ki je, kot smo že večkrat opozorili, ena izmed evropskih poslank na listi zlobnega milijarderja Georga Sorosa, je tokrat razburila z organizacijo okrogle mize, na kateri so strašili kar – s strahom. Ta strah naj bi po njenih prepričevanjih prihajal z desne strani političnega prostora, katere predstavniki naj bi strašili na primer pred homoseksualci in migranti, kot je zapisala v svojem naravnost pravljičarskem vabilu. Kot je v vabilu še povedala Fajonova, naj bi bil strah nevaren, saj “se kot manipulacijsko sredstvo izraža v eksistencialni in moralni paniki, ki zmanjšuje sposobnost državljanov za razumno razmišljanje, objektivno izbiranje in svobodno odločanje”.

Seveda Fajonova kot brezkompromisna levičarka pozabi povedati, da največ strahu in sovraštva prihaja prav z njene – leve strani, samo komunizem, ki se uvršča na levo stran, pa je povzročil že prek 100 milijonov smrtnih žrtev, številka pa, tudi zaradi zavedenih volivcev, v tem trenutku še narašča. Če se moramo česa bati, so to na prvem mestu vsekakor levičarji!Plačanka zlobnega milijarderja George Sorosa in evroposlanka Tanja Fajon je že pred tedni razburila javnost z okroglo mizo, na kateri so strašili pred strahom, ki naj bi ga širila desnica, s svojo udeležbo pa je navzoče presenetil kar šef globoke države Milan Kučan, pogovor pa je povezovala kar novinarka javne hiše Ksenija Horvat. Preverite, kdo so še drugi udeleženci!

Milan Kučan na Ilovi Gori najavil pregon sovražnega govora, Fajonova ukazom že sledi
Udeležence ni presenetila niti prisotnost zadnjega šefa komunistične partije in vodje globoke države Milana Kučana, ki zadnje čase redno spremlja podobne zadeve, nedavno je bil namreč prisoten tudi na FDV, kjer je potekal pogovor z jugodiplomatom Zvonetom Draganom. Tokrat pa ni imel aktivne vloge, pač pa se je odločil okroglo mizo osebno nadzirati čim bolj diskretno, kar iz ozadja. Spomnimo naj samo na Kučanov govor na Ilovi Gori, kjer je pred tedni spodbujal omejitve svobode govora – temeljne in naravne človekove pravice – ter ob tem k ukrepanju pozval kar mogočen (para)državni aparat slovenske globoke države. O tem, da smo nekateri državljani resnično prestrašeni pred paravojaškimi paradami, kot je bila tista na Ilovi Gori, na tokratni okrogli mizi seveda niso razpravljali. Takšne okrogle mize so očitno eksponat dostojanstva, kot si ga predstavljata Kučan in njemu zvesta partijska druščina.

 

Celoten članek preberite tu.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine