-0.5 C
Ljubljana
nedelja, 29 januarja, 2023

Ograje so bile preplezane med vzkliki “zmaga”: Nova invazija migrantov v španski eksklavi Melilla – od 18 do 27 mrtvih!

Piše: C. R.

Špansko eksklavo Melillo, ki je poleg Ceute druga vrata na evropsko celino na afriški celini in je pod špansko upravo, je ponovno napadel velik kontingent zelo agresivnih afriških migrantov.

Več sto Afričanov, oboroženih s palicami in kamni

Pod afriškim bojnim vzklikom “Boga” (“Zmaga”) so ponovno premagali obmejne utrdbe, ki so dejansko močno varovane, in tako vstopili na obljubljeno evropsko ozemlje. Videoposnetki prikazujejo na stotine Afričanov, oboroženih s palicami in kamni, ki so vstopili na špansko ozemlje ter se veselili in slavili. Ranjenih je bilo več pripadnikov obmejne straže Guardia Civil.

Španski aktivist in novinar Rubén Pulido, ki se bori proti priseljevanju, je razmere povzel takole: “In zdaj vam povem, kaj se bo zgodilo:  Podsaharci, ki so s palicami in kavlji napadli FCSE, bodo nagrajeni z odobreno prošnjo za azil, ki bo obravnavana. Čez dva tedna bodo na španskem polotoku. Mafija zmaguje, trženje se nadaljuje in trgovina se nadaljuje. Slike in videoposnetki napada na meji že krožijo v ustreznih skupinah in služijo kot motivacija za nadaljnje tovrstne akcije v prihodnosti.”

Več si lahko preberete TUKAJ.

Vir: Kulturnimarksizem.si

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine