10 C
Ljubljana
sreda, 14 aprila, 2021

Odzivi družabnih omrežij in forumov na rezultate lokalnih volitev: “Neintegrirani priseljenci v Ljubljani se nam v srbohrvaščini posmehujejo na portalih slovenskih časopisov in žurajo na ulici ob balkanskih ritmih!”

Družabna omrežja so se že odzvala na rezultate lokalnih volitve. Kot je bilo pričakovati, sta največ pozornosti pritegnili mestni občini Ljubljana in Maribor.

V nadaljevanju objavljamo nekaj odzivov s forumov in družabnih omrežij.

Lublana bo tovariško mesto, še tri džamije bomo zgradil NJE.

Pa smo spet tam: Drenikova v najlepšem.mestu spet popolnoma zaprta. Da boste vedeli jutri zjutraj, ko se vam bo.mudilo.

Očitno butalcem res nič ne pomaga drugega,kot da jih mafijozo odere do gat

Seveda, na to opozarjam že nekaj časa. Ne odločajo glasovi volilcev, ampak oni, ki preštevajo in glasovnice spreminjajo v neveljavne. Zato vam na volišču “prijazno” ponujajo njihova pisala. Le ena kretnja in vaš glas za Logarja se spremeni v glas za Saroce.

Še vedno ni delnih rezultatov. Se je na volilni komisiji zgodilo kako presenečenje?

Replying to

Da podpirate in delate reklamo za prvega sleparja države, so vzrok temu lahko: sprenevedanje osebne koristi ali izkrivljena morala

 

Ljubljančani smo pedri, pedri…..majke mi pedri. Sram me je, zelo sram, vsako leto bolj. Podpiramo kriminal.

 

Ali so volitve goljufiva farsa, ali pa živim(o) med popolnimi kreteni.

Vrhunski cinizem: človek, ki obvladuje vse pore javnega življenja v Ljubljani, označuje podporo njemu kot ‘izraz poguma’

 

Glasovala kakšnih 15 minut pred koncem glasovanja. Vrsta je bila. No med čakanjem je član komisije enemu volivcu rekel, “dejmo, dejmo, obkrožit Zokija, pa bo”.

Res sem jezna,pa ne toliko na tiste,ki so volili levuharje, lopove,neslovence, gobezdače…kot na tiste lenuhe,ki so ostali doma v prepričanju,da nič ne morejo spremeniti. Vi butli in edino vi bi lahko marsikaj spremenili.

Volišča so se zaprla. Vsak, ki je glasoval proti Zoranu Jankoviću je lahko upravičeno ponosen. Storil je, kar je prav in ohranil čisto vest. Noben posameznik ne more storiti več od tega.

Lenka Gorti

 
In zmagovalca so razglasili 10 minut po tem, ko so zaprli volišča.
 

Ko se vprašaš, kam smo prišli…Neintegrirani priseljenci v Lj se nam v srbohrvaščini posmehujejo na portalih slovenskih časopisov in žurajo na ulici ob balkanskih ritmih. Ali bo ta dežela kdaj spet slovenska ali smo že dokončno zašli.

Divna Eržen

 
Naj rajs recejo, “folk ni vazn kako volite, steli bomo mi” , DVK za bruhat.
 
Jozefina Pepca Hocevar

 
Če imaš v mislih Ljubljano je to zato, ker bo Srb vedno volil Srba in VEDNO šel na volitve. Musliči so še bolj zagrizeni. Zanje ni važna ne stranka, ne program, samo vera
 

Ljubljančanke in Ljubljančani, ko se boste naslednjič spraševali kaj lahko in mora Ljubljana narediti za vas, se spomnite, kaj ste tistega dne, 18.11.2018, vi naredili zanjo!

Arsenovića, ki je dolžan najmanj 8 mio € MSM naslavljajo z “uspešen podjetnik”. Takoj zatem so proti širjenju lažnih novic.

 

Slovenije ni več! Je samo še Murgl in Srbjanc! Komunistov se ne bomo otresli z volitvami! Goljufajo in vedno bodo! Da bi bolje živeli, si prizadevajmo za priključitev k Avstriji na osnovi polne avtonomije! Proti bi po naravi stvari morali biti le komunisti in Srbjanc!

Fantje, ZJ = pojem korupcije, fakti bruti. Zato nehajte iskati brezvezne razloge za lajšanje vesti, ker (eni) pač glasujete zanj. In to nima nobene zveze z ali . Biti danes proti ZJ je stvar odgovorne drže, ne pa politike ()!

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine