11.6 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

(VIDEO) Odkriti pozivi k pobijanju belih Evropejcev: Vzeli bomo njihove kuzle, pobrali bomo njihov denar, postali bodo naši sužnji, nad katerimi se bomo izživljali!

Deset tisoče migrantov se prek Bosne premika proti zahodu. Med njimi so tudi islamistični teroristi. Nasilje migrantov v Evropi narašča. Migrantski raper poziva k pomoru belcev. Premožni mestni kvarti na Švedskem najemajo zasebne varnostne službe. Število posilstev v Stockholmu skokovito narašča.

Bosanske oblasti so prejšnji teden objavile klic na pomoč, saj so njihove zmožnosti obvladovanja migracij izčrpane do konca. V Bosno namreč prihaja dnevno vsaj sto petdeset novih migrantov, večinoma gre za mlade moške, ki se želijo prebiti do bogate socialne pomoči v evropskih državah, med njimi pa se skrivajo tudi islamistični morilci in teroristi, ki se skušajo zavleči in skriti v Evropi ali pa imajo celo nalogo, da “nadaljujejo boj” s terorističnimi napadi. Na to nevarnost so sicer že spomladi opozorili celo v Združenih narodih, kjer so izdelali varnostno študijo, v kateri so predvideli nevarnost terorističnih napadov v Evropi proti koncu letošnjega leta.

A globalističnim migrantoljubskim levo liberalnim elitam je očitno celo opozorilo Združenih narodov, organizacije, ki je slej ko prej naklonjena množičnim migracijam, nepomembno. Njihov cilj je sprememba naše celine v multikulturno greznico, v kateri bodo globalistični elitniki ostali vodilna elita, zavarovani v svojih razkošnih in posebno varovanih kvartih, usoda drugih Evropejcev pa jim je malo mar.

Med migranti tudi teroristi

Bosanci se torej otepajo z množico migrantov in niti ne vedo točnih številk, koliko jih je prišlo v njihovo državo in koliko jih je odšlo. Že uradne številke »strižejo«, saj nekateri navajajo številko dvajset tisoč, druge trideset tisoč, neuradno pa gre lahko za nekaj tisoč ali celo deset tisoč migrantov več. Nekaj tisoč teh migrantov, navajajo od štiri do pet tisoč ljudi, je nekako »nasedlo« v Bosni in v tej državi ostaja že dlje časa, nekaj migrantov so prestregli Hrvati in jih vrnili nazaj v Bosno, a ti so večinoma poskusili pot na Zahod tudi v drugo ali tretje, nekaj malega migrantov pa so Bosanci prestregli in vrnili v Srbijo; za nekatere med njimi sumijo, da so islamistični teroristi, ki so se bojevali v Afganistanu ali v Siriji.

Migranti v Bosni in Hercegovini (Foto: epa)

Ni sicer poročil, kaj so nato Srbi s temi terorizma osumljenimi migranti storili. Velika verjetnost je, da so zamižali na obe očesi in jih pustili, da čim prej zapustijo Srbijo in odidejo proti Zahodu seveda. Zato je velika verjetnost, da so ti teroristi že v kateri od evropskih držav in snujejo bog ve kaj. Na žalost lahko računamo, da bomo to izvedeli, šele ko bo spet prišlo do kakšnega pokola v evropskih mestih in nas bodo potem migantoljubske elite in njihovi mediji prepričevali, da gre za “ekstremen primer” in da ne smemo metati vseh v isti koš, ali pa, cinično, da se je treba tega navaditi, ker je to nova realnost oziroma cena življenja v velikih mestih.

Lažna multikulturna utopija

No, novo realnost življenja v velikih zahodnoevropskih mestih, ki so “kulturno obogatena” z migranti iz tretjega sveta, tamkajšnji staroselci že dodobra poznajo in jim za to sploh niso potrebni teroristični napadi, zadostuje jim že vsakodnevno življenje v bližini afro-azijskih migrantov. Nazoren primer je zlasti Švedska, ki se že desetletja hvali kot vzorčni primer sožitja in uspešne integracije migrantov v evropsko okolje, se pravi multikulturne utopije. Ta švedski vzorčni in “uspešni” model je v bistvu prava Potemkinova vas, ki jo je švedska politika vzdrževala z medijsko cenzuro, lažnimi vestmi in s prikrivanjem. Policija je dobila ukaze, naj primere nasilja in kriminala, ki ga zagrešijo priseljenci, ne obeša na veliki zvon, ampak ga kar se da prikriva, mediji pa so deloma zaradi politično korektne “ozaveščenosti”, deloma zaradi pritiska oblasti molčali in namesto poročanja o dejstvih producirali “pozitivne” novice, ki so opevale zlagano multikulturno utopijo. V bistvu je moč zakona bolj udarila po tistih posameznikih, ki so si drznili razgaljati laž o »uspešni integraciji«, kot po migrantih, ki so zagrešili kazniva dejanja.

Foto: epa

No, danes v dobi interneta državna cenzura ne more (si pa zato kakopak na vse kriplje prizadeva) več popolnoma nadzorovati množičnega širjenja informacij, zato se lahko javnost seznani z dejanskim stanjem, v katerega je Švedsko pripeljala njena migrantska politika. V državi namreč ostaja nekaj ducatov con no-go, v katerih švedske državne oblasti nimajo več nadzora in v katerih švedski zakoni dejansko ne veljajo več. Oblast nad temi območji so prevzeli migranti sami in živijo po svojih zakonih in šegah, nasilje v teh conah pa je vsakdanji pojav. Pojav, ki se vse bolj širi tudi v druge četrti švedskih mest. Prejšnji teden je švedski spletni portal Mitt i objavil šokantno novico, da se v Stockholmu dnevno zgodi pet posilstev! Storilci teh kaznivih dejanj so v veliki večini migranti oziroma “Švedi” migrantskega izvora. Še huje pri tem pa je, da 40 odstotkov žensk spolnih napadov in posilstev niti ne prijavi, ker se jim zdi, da to nima smisla; pred sodišči je dejansko kaznovanih samo pet odstotkov posiljevalcev, pa še ti v veliki večini precej blago. V bistvu so mnogokrat strože kot posiljevalci obravnavani tisti, ki na njihovo nasilje opozarjajo, denimo švedska upokojenka, ki je na policijo prijavila, da skupina »ne švedskih« mladcev razbija avtomobile, in ji zdaj zaradi »rasizma« grozi leto dni zapora.

Migrant poziva k pomoru belcev

Zaradi migrantoljubskih politikov, ki izvajajo pritisk na medije, ki pritiskajo na policijo, da gleda migrantom in njihovim zločinom skozi prste, ni nič čudnega, da se le-ti čutijo opogumljene in so vse bolj nasilni do domačinov, prepričani, da si lahko dovolijo vse, kar jim pade na pamet. Zato se ne čudimo pozivu raperja z imenom Jesse Ekene Nweke Conable, ki se je leta 2008 kot “ubogi begunec” pritepel na Švedsko in si pridobil državljanstvo, da po socialnih omrežjih poziva k pomoru belcev ne le na Švedskem, pač pa povsod po Evropi. Poziva črnce, naj vsakega belca, ki se jim ne bo uklonil, umorijo in potem prevzamejo Evropo. “Vzeli bomo njihove kuzle, pobrali bomo njihov denar, postali bodo naši sužnji, nad katerimi se bomo izživljali,” je plastično opisal svojo vizijo prihodnje Evrope. Migrantoljubski mediji in politične elite so kakopak pri tem pozivu k nasilju popolnoma tiho. Glede na splošno stanje na Švedskem seveda ni niti najmanj čudno, da so si nekatere četrti v švedskih mestih, predvsem premožnejša predmestja, najele zasebne varnostne službe za zavarovanje prebivalcev in njihovega premoženja.

VIDEO: Sickening! “Swedish” Rapper From Nigeria Calls For A Race War!Sickening!

Zanimivo pri tem pa je, da v teh kvartih, ki so si omislili posebno zaščito, živi dobršen del tistih levo liberalnih migrantoljubskih elitnikov, ki sicer dnevno hinavsko kričijo, da so ograje in policisti na mejah znak ksenofobnega rasizma. Uresničuje se torej njihova vizija nove multikulturne Evrope − ograjene varne četrti za globalistične elitnike in mulitkulturna greznica, v kateri kraljujejo beda, kriminal in nasilje, za vse druge.

(Članek je bil prvotno objavljen v reviji Demokracija.)

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine