24.3 C
Ljubljana
petek, 9 junija, 2023

(NOVO) Založba Nova obzorja napoveduje izdajo knjige »Kulturna vojna Foruma v Sao Paulu«

Piše: A. S.

Pri založbi Nova obzorja bo izšla nova knjiga južnoameriškega  pisatelja Alejandra Pene Escluse »Kulturna vojna Foruma v Sao Paulu«, v kateri avtor opisuje subverizvno delovanje levičarskih strank in organizacij. Čeprav gre pri tem za dogajanje na drugi celini in v drugačnem kulturnem okolju, bo bralcem kmalu postalo jasno, da se levica povsod poslužuje podobnih prijemov, zaradi česar je knjiga nadvse zanimivo in koristno branje tudi za slovenskega bralca.

Forum v Sao Paulu je konferenca, ki združuje južno- in srednjeameriške levičarske stranke in organizacije, ki poteka vsako leto že od leta 1990 v omenjenem brazilskem mestu, ustanovila pa jo je brazilska Delavska stranka. Danes tako kot drugje latinskoameriški levičarji vodijo kulturno subverzivno vojno proti tradicionalnim vrednotam, kateri služi tudi omenjena konferenca. Avtor v knjigi podrobno opiše delovanje tega foruma in dejavnosti, ki spadajo v spekter kulturnega marksizma, obenem pa poziva bralce, da se uprejo tovrstnim subverzivnim levičarskim ciljem.

Alejandro Pena Esclusa je sicer velik strokovnjak za Forum v Sao Paulu, o katerem je poleg pričujoče napisal tudi druge knjige. Vendar tokrat ne pristopa do te tematike kot akademik, temveč kot borec, ki se bori proti omenjeni organizaciji že 25 let.

Naročilnico za knjigo lahko izpolnite tudi na Slovenskem knjižnem sejmu v Ljubljani na gospodarskem razstavišču v dvorani C na stojnici založbe Nova obzorja, ki traja do nedelje in kjer si lahko ogledati in prelistate tudi druge zanimive knjige.

Danes med 15. in 16. uro pa bo pri stojnici podjetja Nova obzorja svoje knjige podpisoval naš novinar Gašper Blažič. Na prodaj bosta njegovi knjigi “Slovenija vstan'” in “Po Marijinih stopinjah”. 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine