2 C
Ljubljana
sobota, 16 oktobra, 2021

(NOVO NA MRAVLJIŠČU) »Na protestih bo policija uporabila cepilne naboje, zato imejte za obrambo v žepih magnet s hladilnika!« Uredništvo Mravljišča opozarja: Ne nasedajte. Če je v cepivu kovinski čip, ga bo magnet še bolj privlačil!

Piše: Alojzij Čepin (Mravljišče)

»Na protestih bo policija uporabila cepilne naboje, zato imejte v žepih magnet, ki jih bo nevtraliziral!« Uredništvo Mravljišča opozarja: Ne nasedajte. Če je v cepivu kovinski čip, ga bo magnet še bolj privlačil!

V uredništvu Mravljišča opažamo, da se v zvezi s cepljenjem in čipi v cepivu pojavlja vse več zavajajočih in nestrokovnih informacij ter da je strokovnih in znanstveno utemeljenih informacij vse manj.

Ena od napačnih informacij, ki s prefinjeno metodo (90 odstotkov resnice, 10 odstotkov neresnice) skušajo zavesti ljudi, je pred kratkih zaokrožila po spletu.

Takole gre:

»Od zanesljivih virov (beri vrh slovenske tajne policije in sove) mi je prišlo na uho, da bo na naslednjem protestu policija uporabila t.i. cepilne naboje s katerimi bo udeležence shoda neprostovoljno cepila in nam tako kršila osnovne temeljne človekove pravice človeka in svoboščine. Z doktorji, ki so na naši strani, sem se posvetoval, zato upoštevajte naslednje: na naslednjem protestu imejte v žepu magnet, lahko tistega s hladilnika, …….«

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine