10 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Nov izziv za policijo na petkovih protestih: tam so tudi vidni preprodajalci drog, čas je, da izvemo, koliko pa je takšnih na prepovedanih substancah!

Na petkovih “mitingih resnice” so med udeleženci tudi takšni, ki so tako ali drugače vpleteni v trgovino z drogami, med njimi celo hujši delikventi. V preteklosti smo že poročali o soorganizatorici protestov Tjaši Prošek, ki je menda velika ljubiteljica konoplje, Sanjinu Jašarju, ki je že bil na sodišču zaradi pridelave in hrambe prepovedane konoplje in Anis Ličina, ki je v začetku leta zaslovel kot član slovite kriminalne mreže, vendar pa se ni zgodilo prav nič, saj je bil že kmalu viden na petkovih demonstracijah. Ob tem smo na policijo naslovili vprašanje ali je policija koga popisala v povezavi z nedovoljenimi drogami na zadnjih štirih protestih.

Kot že rečeno se na petkovih protestih znajdejo tudi številni demonstranti, ki so tako ali drugače vpleteni v trgovino z drogami, med bolj znanimi smo v preteklosti lahko videli: Anisa Ličino, Sanjina Jašarja in Tjašo Prošek. Prva dva sta bila zaradi tega tudi na sodiščih, a se doslej ni zgodilo še nič. Očitno imajo vsi po vrsti nekakšno “imuniteto”, ki jo uživajo zgolj zvesti podložniki globoke države, katere edini cilj je zrušitev Janševe vlade. Ob tem smo prepričani, da je med udeleženci petkovih “mitingov resnice” še veliko takšnih, ki si pogum v boju proti vladi vlivajo s pomočjo prepovedanih substanc ali pa s s prepovedanimi opojnimi substancami redno zalagajo svoje stranke, morda tudi soudeležence na mitingih. Vendar pa je naloga policije, da situacijo razišče in ustrezno ukrepa, če je to potrebno.

Jašar je sicer znan vstajnik, ki je na mariborskem mitingu zaslovel po tem, da je zasledoval, nadlegoval in z neprimerno socialno distanco ogrožal policiste v času koronakrize, to pa prepotentno tudi snemal. Znan tudi kot potomec jugo oficirja, ki je očitno zaščiten kot kočevski medved, saj je dokazal tudi to, da se ti, če si levičar in vstajnik, ne more ničesar hudega zgoditi. Jašar je namreč že zaslovel na protestih, ko se je rušilo nekdanjega mariborskega župana Franca Kanglerja, ko je celo vdrl na mariborsko občino.

On in njemu podobni se aktivirajo vsakokrat, ko je na oblasti demokratično izvoljena desna politična opcija. Poleg tega pa je v preteklosti tudi dokazal, da če si levičar in vstajnik lahko mirno prideluješ prepovedane droge. Mariborsko okrožno sodišče mu je namreč tudi v ponovljenem sojenju izreklo oprostilno sodbo. Obtožen je bil namreč pridelave in hrambe prepovedane droge konoplje.

Navdušenja nad konopljo pa ne skriva niti Proškova, kar je mogoče sklepati že z njene Facebook strani. Tam je tudi slika, kjer se nahaja sredi nasada konoplje. Konec januarja pa je Ličina zaslovel kot član slovite kriminalne mreže, ki je preprodajala ogromne količine kokaina, heroina, amfetaminov in nelegalnega orožja. Ličina pa ni le obtoženi preprodajalec drog, ampak tudi spolitiziran hujskač, ki lahko nemoteno zmerja in ponižuje predstavnike politične opcije, ki mu ne ustrezajo. “Svinja Stara sdsovska, upam da te pobere virus, govno eno, da več ne boš glasoval iz groba, gnoj,” je znani član mamilarskega kartela dejal nekdanjemu kandidatu na evropskih volitvah Davorinu Kopšetu, ki je kandidiral na listi SDS.

Domen Mezeg/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine